28 Μαΐ 2015

Ξαναγίνεται «Κόναν ο Βάρβαρος» ο Άρνολντ Σβατζενέγκερ!

Ο Κόναν ο Βάρβαρος ετοιμάζεται να επιστρέψει υπό την μορφή του Άρνολντ Σβατζενέγκερ και όπως έγινε γνωστό.... η νέα ταινία δεν θα είναι επανέκδοση της πρώτης του 1982, αλλά σίκουελ αυτής.

Ο ηθοποιός παρά τα 67 του χρόνια θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία «Κόναν ο Βάρβαρος», η οποία σύμφωνα με τον παραγωγό και συν-σεναριογράφο Κρις Μοργκαν, η ιστορία θα παρουσιάζει τον ήρωα 30 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας χωρίς να λαμβάνει υπόψιν την ταινία «ConantheDestroyer» που είχε γυριστεί πάλι με τον Σβατζενέγκερ και την ταινία «Κόναν» με τον Τζέισον Μαμόα του 2011.


«Όταν θα τον συναντήσουμε ξανά, ο Κόναν θα έχει κάνει πολλά στη ζωή του, θα είναι κλέφτης, μαχητής, πειρατής, βασιλιάς, θρύλος και τώρα θα είναι ένας γερασμένος άντρας», ανέφερε ο Μοργκαν ενώ αποκάλυψε ότι θα δούμε ξανά τουλάχιστον τρεις χαρακτήρες από την ταινία του 1982.

Παράλληλα, ο παραγωγός Φρέντερικ Μάλμπεργκ αποκάλυψε ότι η ταινία θα είναι πολύ βίαια.

Ο ίδιος ο Σβατζενέγκερ από την πλευρά του δήλωσε άκρως ενθουσιασμένος!
 

«Είναι μεγάλη τιμή να είσαι 67 ετών και να σου ζητούν να επιστρέψεις σε αυτά τα μεγάλα franchise», ανέφερε υπονοώντας και την καινούργια του ταινία ως Εξολοθρευτής, «TerminatorGenisys» καθώς και την επανέκδοση της ταινίας «Twins» με τον τίτλο «Triplets» για την οποία βρίσκεται σε συζητήσεις.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο