7 Μαΐ 2015

Μπέζος: Η χώρα παράγει μόνο λογοδιάρροια και ψάχνει εχθρό να ρίξει την ευθύνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι από τους ανθρώπους που λένε αυτό που πιστεύουν, χωρίς περιστροφές και χωρίς να φοβούνται το κόστος. Πολλές φορές έχει πει αλήθειες όπως....
τις θεωρεί αυτός.

Για μία ακόμη φορά ο Γιάννης Μπέζος , μιλώντας στο πρωινό του Mega, είπε τα πράγματα λίγο… ωμά. «Η χώρα παράγει μόνο λογοδιάρροια και ψάχνει εχθρό να ρίξει την ευθύνη» είπε χαρακτηριστικά. Δεν είναι πρώτη φορά που ο γνωστός ηθοποιός παίρνει θέση, εκτός από τα καλλιτεχνικά και για τις πολιτικές εξελίξεις.

Μπορεί η πολιτική δράση του Γιάννη Μπέζου να έχει περιοριστεί όμως συχνά σε δηλώσεις του εκφράζει τον προβληματισμό του για την πολιτική κατάσταση της χώρας. Ουκ ολίγες φορές έχει φιλοξενηθεί σε πολιτικά πάνελ και ουκ ολίγες φορές έχει προκαλέσει με τις δηλώσεις του.

Αυτή τη φορά με αφορμή την εμφάνισή του στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Μega, έκανε αναφορές, αλλά και κριτική απέναντι στην πολιτική τακτική της κυβέρνησης.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε: «Νομίζω ότι η χώρα έχει ένα μεγαλύτερο πρόβλημα από το πολιτικό και οικονομικό της πρόβλημα. Έχει χάσει τον προσανατολισμό της. Κι εννοώ τον πολιτισμικό της προσανατολισμό. Η θέση και η ιστορία της χώρας μας είναι σύνθετη γι” αυτό και προβληματική. Είναι τώρα της μόδας οι φωνές κατά της Ευρώπης. Αντίπαλός μας είναι ο εαυτό μας. Η χώρα δεν παράγει τίποτα δυστυχώς. Παράγουμε μόνο πολιτικούς και καλλιτέχνες που θέλουν να εκφραστούν. Και λογοδιάρροια. Μονίμως ψάχνουμε να βρούμε έναν εχθρό για να του ρίξουμε την ευθύνη. Εμείς φταίμε. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βρούμε την άκρη και θα κάνουμε την αυτοκριτική μας».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο