19 Ιαν 2015

Η Χρύσα Ρώπα εξομολογείται γιατί έφυγε από τις Φόνισσες της Παπαδιαμάντη...[video]

Μεγάλος ντόρος είχε δημιουργηθεί στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού όταν αποχώρησαν ξαφνικά η Χρύσα Ρώπα και η Νατάσα Καλογρίδη από την πολύ επιτυχημένη θεατρική παράσταση "Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη"...
Πολλά ακούστηκαν και πολλά γράφτηκαν τότε, χωρίς ωστόσο να μάθουμε λεπτομέρειες. Καλεσμένη της Σοφίας Τσίπα, η Χρύσα Ρώπα είπε για πρώτη φορά τι ακριβώς είχε συμβεί τότε.

«Εγώ είχα πει ότι δεν κάνω επαναλήψεις. Αλλά είναι μια πάρα πολύ ωραία παράσταση, δεν πήγα ακόμα να την δω...», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός, ενώ όταν η δημοσιογράφος επέμεινε στην ερώτηση, αποκάλυψε:

«Δυστυχώς μόλις τελειώσαμε στη Θεσσαλονίκη μου ζητήθηκε από τον σκηνοθέτη μου, που προφανώς θα ήταν και παραγγελία του παραγωγού μου, -σε όλους δηλαδή ζητήθηκε- να υπογράψουμε ένα χαρτί 40.000€ εγγύηση αν δεν πάμε σε μία παράσταση κατά τη διάρκεια της περιοδείας. Αυτό δεν μου είχε ξαναζητηθεί ποτέ. Δεν είχε συμβεί κάτι για να υπάρχει αυτό το προηγούμενο. Ρώτησε η Ναταλία Δραγούμη: "Δηλαδή, αν πάθουμε κάτι"; Και απάντησε ο σκηνοθέτης μου και συγγραφέας "Μόνο νεκροτομείο"! Εγώ αυτό δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Δεν με αφορούσε καθόλου. Ούτε να υπογράψω 40.000€ αν δεν πάω σε μια παράσταση».

Η Χρύσα Ρώπα κατέληξε λέγοντας: «Αυτό έζησα στη Θεσσαλονίκη στην τελευταία παράσταση και μας ζητήθηκε από τον θίασο να πούμε ναι ή όχι χωρίς εξηγήσεις, γιατί όχι ή γιατί ναι. Και όταν ήρθε η σειρά μου είπα όχι, μάζεψα τα πράγματά μου και έκανα την ταινία "Οι γαμπροί της ευτυχίας"».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο