24 Ιαν 2015

Ποιος Έλληνας καλλιτέχνης δηλώνει «Είμαι πάμφτωχος»

Μία αποκάλυψη που σοκάρει έκανε ο καταξιωμένος  καλλιτέχνης των μεγάλων επιτυχιών ο οποίος δηλώνει πάμφτωχος!

Πιο συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης δηλώνει ....
σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ένθετο «Secret»«Η ταινία «Ο θεός αγαπάει το χαβιάρι» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Σμαραγδή, άφησε πίσω της πολλές οικονομικές υποχρεώσεις. 

Επίσης, η επίθεση που έγινε στην ταινία είχε ως αποτέλεσμα να κάνει λιγότερα εισιτήρια. Είναι μια δοκιμασία που πρέπει να την ξεπεράσω», λέει στην εφημερίδα Παραπολιτικά και συνεχίζει: «Δεν φοβάμαι το οικονομικό ρίσκο που παίρνω με τις ταινίες. Το θέμα είναι να γίνουν τα έργα. Απλώς, είμαι στρατευμένος άνθρωπος στην Τέχνη. Εχω καταλάβει ότι αυτή είναι η δουλειά μου και μου δίνει χαρά», συμπληρώνει και καταλήγει. «Είμαι πάμφτωχος. 

Δεν έχω αυτοκίνητο. Το σπίτι μου και το γραφείο μου είναι κοντά και πηγαίνω με τα πόδια. Δεν είναι τα υλικά πράγματα στη ζωή που έχουν σημασία». Όσο για το αν θα δεχόταν οικονομική βοήθεια από φίλους του που έχουν οικονομική ευμάρεια; «Όχι, δεν θα δεχθώ.

Αυτό που διεκδικώ και εγώ και η γυναίκα μου είναι να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να γίνει η ταινία μου «Νίκος Καζαντζάκης», θέλω του χρόνου τέτοια εποχή να αρχίσουν τα γυρίσματα. Είναι έτοιμο το σενάριο και είναι σχεδιασμένη όλη η ταινία στο χαρτί, τα 900 πλάνα. Έχω βρει και τους συντελεστές»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο