9 Μαΐ 2014

H χρυσή Ελληνίδα του μόντελινγκ -Aπό σερβιτόρα, στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης

Από τα Καλλιστεία της Μις Υφήλιος στην διαδικτυακή καμπάνια των Dolce & Cabana. Από το Μιλάνο και το Παρίσι, στη Νέα Υόρκη όπου… οι προκλήσεις συνεχίζονται.

Όμως, αν και ζει στην απαιτητική αμερικανική μεγαλούπολη, όταν σβήνουν τα φλας, η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου, επιστρέφει στους ρυθμούς της:

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η όμορφη Ελληνίδα που καταφέρνει, όπως γράφει το thebest, και ξεχωρίζει στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης. Από τα πρώτα της κιόλας βήματα στο modeling ανήκει στο πρακτορείο agencia.gr, ακόμη και πριν βγει Μiss Universe Greece 2011.

Στα 23 της χρόνια εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διαγωνισμό Μiss Universe 2011 και είχε ήδη συνεργαστεί με Dolce&Gabbana και Roberto Cavalli.

Η πορεία της στο modeling μοιάζει με παραμύθι… Αφού πρώτα έζησε στο Μιλάνο, άνοιξε τα φτερά της για το Μεγάλο Μήλο.

Το όμορφο κορίτσι από την Πάτρα έχει ήδη συνεργαστεί με σπουδαίους οίκους και ομορφαίνει τους δρόμους της Νέας Υόρκης, αφού όλη μέρα τρέχει σε casting. Είναι πολύ ευχαριστημένη με τη ζωή της εκεί, αλλά της λείπει η οικογένειά της, το ανιψάκι της που ακόμη δεν έχει δει και το αγόρι της, Γιάννης Καραβασάνης που ζει στον Βόλο.

«Μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα η εμφάνισή μου, όχι όμως η αναγνωρισιμότητα, γιατί όταν είμαι άβαφτη…δεν με αναγνωρίζουν. Με την ομορφιά είχα ένα θέμα, αλλά οι άνδρες που έχουν αυτοπεποίθηση δεν «κολώνουν» πουθενά. Αντίθετα, όσοι έχουν ανασφάλειες, κολλάνε. Στην αντίπερα όχθη, πιστεύω πως, είτε είσαι όμορφη, είτε όχι, είτε είσαι έξυπνη, είτε όχι, σημασία έχει το μέσα μας. Και όποιος βλέπει αυτό και ενδιαφέρεται για αυτό, εκείνος είναι που αξίζει», σημειώνει η ίδια σε συνέντευξή της στο newgreektv.com.






Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο