11 Απρ 2014

Η Θεοφανία Παπαθωμά μέσω του Facebook «καταγγέλλει» το νέο σόου του Μεγάλου Καναλιού, Just The Two Of Us.

Να αναφέρουμε ότι η ηθοποιός είναι η πρώτη που αποχώρησε από το σόου την Τετάρτη!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «"Just the 2 of us" η αλλιώς "Όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα σε τρων οι κότες" .

Με κάλεσαν στο παιχνίδι με ...μεγάλη αγάπη κι ενδιαφέρον, κατανάλωσαν χρόνο και φαιά ουσία για να με πείσουν ότι θα περάσουμε πολύ ωραία και οτι είναι για καλό σκοπό. Μου έκαναν δοκιμαστικό για να δουν αν τραγουδάω(το βιογραφικό μου δε μέτρησε καθόλου), ενθουσιάστηκαν με την φωνή μου, εξεπλάγησαν μάλιστα, μου δωσαν δύσκολα κομμάτια γι αυτό το λόγο, κάναμε την πρόβα πριν το πρώτο λαιβ, o ήχος ήταν καλός, το αποτέλεσμα ακόμη καλύτερο, πήραμε πολλά μπράβο από όλους! Και μετά ήρθε η πρεμιέρα, όπου ξαφνικά το μικρόφωνό μου είναι χαμηλωμένο και στη σκηνή δεν μ ακούει κανείς, ούτε εγώ ακούω τη φωνή μου, δεν μπορώ να τοποθετηθώ σωστά, φωνάζω για να ακουστώ αλλά μάταια, στην τηλεόραση όμως ακούγομαι στη διαπασών και βέβαια δεν είναι καθόλου ωραίο. Τυχαίο τεχνικό πρόβλημα, δεν είμαι καχύποπτη. Η επιτροπή όμως κάνει σαν να μην άκουσε την πρόβα και σαν να μην κατάλαβε το πρόβλημα με τον ήχο και ελαφρά τη καρδία με βγάζει άφωνη. Για μια βδομάδα κακοποιούμαι φραστικά βάναυσα απο τα media, αναπαράγονται άκριτα τα σχόλια που ακούστηκαν και πολλά άλλα βέβαια.

Κι έρχεται το δεύτερο λαιβ, φοράω μια χρυσή τουαλέτα , ολοι μου λένε οτι είμαι πολύ όμορφη, τους ευχαριστώ, ξαφνικά όμως έρχεται παραγγελιά από το κανάλι να αλλάξω ρούχο, μου προτείνουν ένα μαύρο φουστανάκι, ρωτάω γιατί, δεν μου απαντά κανείς. Τραγουδάμε το πολύ "εύκολο" κομμάτι που μας έχουν δώσει,το "Cheek to Cheek" το τραγουδάει η Ella Fitzgerald με τον Αrmstrong, τόσο εύκολο είναι, στο οποίο ομόφωνα είμαστε πολύ καλοί,καλύτεροι από την προηγούμενη φορά, καλύτεροι απο πολλά άλλα ζευγάρια αλλά δυστυχώς πρέπει να αποχωρήσουμε!

Φυσικά και πρέπει να αποχωρήσουμε, τρέχοντας! Η απόφαση αυτή με βρίσκει απολύτως σύμφωνη! Ότι είχαμε να δώσουμε, το δώσαμε, την αποστολή μας την εκτελέσαμε, με συνέπεια και καλή θέληση, με πολλή αγάπη!

Όχι λάθος, δεν τελείωσες ακόμα! Πρέπει να πας στην πρωινή εκπομπή να σε κανιβαλίσουν κι εκεί! Μα δε θέλω να πάω! Δεν πειράζει, θα σε κανιβαλίσει ο παρουσιαστής μόνος του. "Ήταν χάλια, χάλια χάλια! Δε συμφωνώ με την κριτική επιτροπή!Εγω κρίνω σωστά όχι αυτοί αλλά δυστυχώς δεν με πήραν. Όχι 5 να πάρει 3 για να μάθει!"

Καμία πικρία ή απογοήτευση, καμία απορία! Αισθάνομαι μεγάλη ανακούφιση! Η ζωή είναι γεμάτη μαθήματα που μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι!

Ελπίζω τουλάχιστον τα χρήματα να δοθούν στους Γιατρούς του Κόσμου και να μην ταλαιπωρηθήκαμε άδικα!

Δική σας πάντα με αγάπη

Θεοφανία»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο