6 Απρ 2014

Το παράπονο της Βάσιας Τριφύλλη για τους φίλους - επιχειρηματίες που την πέταξαν έξω απ΄τη δουλειά

Τα τελευταία δυόμισι χρόνια πέρασε κατάθλιψη, κάτι που δεν γνώριζε κανένας. 

Η Βάσια Τριφύλλη αποκαλύπτει στην Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά το πόσο άσχημα ένιωσε όταν βρέθηκε... εκτός θεατρικού χώρου από δύο καλούς της φίλους.

«Οι θεατρικοί επιχειρηματίες Μάρκος και Θύμιος Τάγαρης -καλοί μου φίλοι επί 18 χρόνια- είναι, δυστυχώς, οι άνθρωποι που με έκαναν από ψυχολογικής πλευράς να πέσω στα Τάρταρα. Δεν με πήραν στην τουρνέ του έργου Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα και αυτό που μου στοίχισε πιο πολύ είναι ότι έδωσαν μια δικαιολογία που κυριολεκτικά είναι για γέλια: ότι δεν μπορούσα να τα βγάλω πέρα στην περιοδεία, γιατί έπρεπε να δίνουμε κάθε φορά δύο παραστάσεις. Με πείραξε πολύ που άφησαν να εννοηθεί στους αγαπημένους μου συναδέλφους ότι εγώ δεν ήθελα να πάω στην περιοδεία και τους παράτησα. Η πίεσή μου έφτασε στο 22 και από τότε δεν έχουμε μιλήσει ξανά. Τι να πω! Όλα αυτά είναι σημεία των καιρών, αφού ως λαός χάσαμε την μπέσα μας και την τσίπα μας», σημειώνει η ηθοποιός.

Η Βάσια Τριφύλλη συνεχίζει: «Στη ζωή μου δεν κάνω τίποτα που να είναι λίγο, δηλαδή δεν αγαπώ λίγο ούτε μισώ λίγο. Ότι κάνω το κάνω πολύ ή καθόλου. Έτσι είμαι και με τις φιλίες μου, ή είμαι πολύ φίλη ή δεν είμαι καθόλου. Αυτό που πέρασα με τους δύο επιχειρηματίες ήταν μια φάση προδοσίας και απογοήτευσης, η οποία κατέληξε σε απελπισία. Επίσης, θα πρέπει να πω ότι λόγω των μειώσεων στις συντάξεις κάτι το οποίο έχει συμβεί σε όλους μου κάνει καλό να δουλεύω, γιατί τα χρήματα που παίρνω είναι ένα βοήθημα για μένα. Εν τω μεταξύ, εξαιτίας τους έχασα και δύο δουλειές».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο