1 Απρ 2014

Κάτω Παρτάλι: Η απόλυτη έκπληξη που θα ξαφνιάσει τους τηλεθεατές!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε τι θα συμβεί στη συνέχεια της σειράς...

Μιλώντας στο περιοδικό 7 Μέρες TV για τον ρόλο του στο Κάτω Παρτάλι αποκάλυψε μία μεγάλη έκπληξη που περιμένει τους τηλεθεατές.

Αναλυτικά η συνέντευξη...:

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο ρόλος του καθενός.

Αυτό που θέλουν οι περισσότεροι που διαμαρτύρονται όχι για έλλειψη πλοκής, είναι να μαθευτεί το μυστικό από το «Κάτω Παρτάλι» τώρα. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί αν το κάναμε ταινία. Σε ένα σήριαλ που - κατά ένα μεγάλο ποσοστό - θα πάει και του χρόνου, δε μπορείς να δώσεις όλες τις πληροφορίες κατευθείαν. Οι πληροφορίες θα δίνονται από το σεναριογράφο λίγες λίγες και σιγά σιγά. Ούτε εμείς ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Δε μας το λέει. Παίρνουμε τα επεισόδια και μαθαίνουμε τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρουμε για το ρόλο και τίποτα παραπάνω.

Πόσο σύντομα θα μάθει ο Κωνσταντίνος ότι η Μυρτώ είναι έγκυος;

Σύντομα, και θα αιφνιδιαστεί πολύ γιατί του χαλάει τα σχέδια. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος θα αλλάξει αρκετά η συμπεριφορά του σε σχέση με το «Κάτω Παρτάλι».

Μέχρι στιγμής τον τριγυρίζουν συνέχεια οι γυναίκες. Θα έχουμε και άλλα τέτοια επεισόδια;

Εννοείς αν θα πηγαίνω με όλο το χωριό, όπως πήγα με τη Φώταινα σε ένα επεισόδιο; Δε νομίζω. Θα έχουμε πάντως συναντήσεις και πλεκτάνες και διάφορα που θα συμβούν, γιατί οι Κατωπαρταλιώτες θα προσπαθήσουν να διαφθείρουν τον Κωνσταντίνο.

Τι άλλο θα συμβεί στον Κωνσταντίνο;

Πολλά θα περάσει. Δόξα τω θεώ το κρύο το αποφεύγει, αλλά επειδή έρχεται καλοκαίρι ανησυχώ μήπως ο σεναριογράφος μας γράψει κάποια σκηνή στην οποία είναι με γούνα ή δεκαεπτά κουβέρτες. Δε το αποκλείω να πάμε στο άλλο άκρο. Όλη η σεκάνς στο δεύτερο επεισόδιο πουν ήμουν έξω από το σπίτι ήταν δύσκολη, γιατί έτυχε να είμαστε στο πιο πολύ κρύο που έκανε φέτος και είχα πυρετό.
Πηγή: newsbomb.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο