10 Απρ 2014

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 10/4!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να δεις τα πράγματα από την λογική τους πλευρά και με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεις κάποιες καταστάσεις που τις είχες αφήσει κάπως φλου....

Έρωτας: Αναλογίζεσαι τι θα πρέπει να γίνει σε περίπτωση που τελικά εσύ διαφωνήσεις με την τακτική του προσώπου που είσαι μαζί και δεν θέλεις να αφήνεσαι σε σκέψεις χωρισμού γιατί είσαι στο τσακ να τα γκρεμίσεις όλα. Ο Παρθένος έρχεται πιο κοντά σου.

Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια κινητικότητα την οποία όμως εσύ θεωρείς κάπως υποχρέωση και όχι τελικά ότι θα βγάλεις από εκεί κέρδος. Ίσως αυτή να είναι η σημερινή πραγματικότητα αλλά χωρίς αυτές τις κινήσεις δεν προχωράς παρακάτω.ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις καταλάβει ότι μόνο όταν υπάρχει πρακτικότητα στην ζωή σου μπορείς να θεωρείς ότι έχεις προστασία. Για αυτό σήμερα προσπάθησε να ολοκληρώσεις ακόμα και τις άχαρες δουλείες που σε περιτριγυρίζουν για να νιώσεις πιο καλά.

Έρωτας: Ο τρόπος που θα ανταποκριθεί ένα πρόσωπο απέναντι σου θα σου πηγαίνει περισσότερο γιατί θα έχει και μια δόση προσφοράς και καλύτερης επαφής. Η συντροφικότητα θα είναι πιο ενισχυμένη από την πλευρά σου.

Καριέρα & Οικονομικά: Οι καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσουν από τώρα και θα καταλάβεις ότι έχεις εύνοια από γεγονότα που θα είναι πιο εύκολα για σένα. Μια οικονομική ελάφρυνση θα σε κάνει να αγχώνεσαι λιγότερο.ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις αλλά θα πρέπει να δουλέψεις παραπάνω για να βγεις από κάποιες πολύπλοκες διαδικασίες. Η σκέψη σου θα είναι οξύτατη και θα δικαιωθείς αν ακολουθήσεις δρόμο και γνώση πρωτότυπη και πρωτοποριακή.

Έρωτας: Έχεις κατά κάποιο τρόπο ηρεμήσει ή έχεις κατεβάσει τον πήχη γιατί καταλαβαίνεις ότι όσο και να έχεις εξάρσεις αυτό που θέλεις θα το πετύχεις με βοήθεια και προσφορά. Ο Κριός μπορεί «να σου βγει ξαφνικά από καμία γωνία» και να σου κάνει έκπληξη.

Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή φέρνεις μέσα σου καινούργιες ιδέες και τις υποστηρίζεις όσο καλύτερα μπορείς, πιθανόν μια νέα στροφή ακόμα και στην δουλειά που είσαι να σε βγάλει από την μονοτονία χωρίς όμως να σταματήσεις να ασχολείσαι και με την πεζή καθημερινότητα.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις καλό προσανατολισμό για αυτό θα δοκιμάσεις να κάνεις κάτι πολύ προσωπικό που θα σε ξεμπλοκάρει από τους συναισθηματισμούς που δεν σου ταιριάζουν.

Έρωτας: Η σχέση με Παρθένο θα σε βάλει σε καλά μονοπάτια γιατί θα δοκιμάσεις να βρεις κάποιες κοινές σταθερές που θα σου δώσουν την προτροπή και την άνεση, αν τα έχετε βροντήξει να τα ξαναβρείτε. Από την άλλη ο Κριός και Αιγόκερως έχουν πολλά να σου πουν.

Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να τρέξεις για να πετύχεις κάποια πράγματα μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο αλλιώς θα δυσκολευτείς να κάνεις αυτό που έβαλες σαν στόχο. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο τα λόγια σου μπορεί να είναι αρκετά κοφτερά και ίσως να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.ΛΕΩΝ

Γενικά: Παρουσιάζεις μια βελτίωση και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις δύναμη αλλά και άνεση σε οτιδήποτε χειρίζεσαι. Οι απαιτήσεις σου μπορεί να είναι αρκετές αλλά τουλάχιστον σε λογικά πλαίσια

Έρωτας: Ίσως να ζηλεύεις αλλά δεν το δείχνεις γιατί δεν θέλεις να φανούν τα συναισθήματά σου. Κράτα όμως και ένα μικρό καλάθι γιατί μπορεί να κάνεις λάθος καταγραφές. Με τον Ιχθύ μπορεί να έχεις και οικονομικά μπερδέματα και ίσως να είναι ευκαιρία να τα ξεκαθαρίσεις.

Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει πρακτικότητα και αυτό σε βοηθάει να βάλεις πράγματα στην θέση τους. Με κάποια χρήματα που μπορεί να κερδίσεις θα φροντίσεις να πληρώσεις πρώτα όλους του λογαριασμούς και αυτό θα σε σώσει από τις υπερβολές.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Για ακόμα μια φορά καταλαβαίνεις ότι μπορείς να κινείς τα νήματα με ένα δικό σου τρόπο και να μην εξαρτάσαι από κανένα. Αυτό σου δίνει δύναμη αλλά και αυτοπεποίθηση να κάνεις τα δικά σου χωρίς να δίνεις και πολύ λογαριασμό.

Έρωτας: Η θετική στάση του ατόμου που είσαι μαζί σε βοηθάει να ανακινήσεις για λίγο ένα πολύ προσωπικό σου κομμάτι και να το μοιραστείς και πάλι μαζί του. Η επαφή με Ιχθύ μπορεί να γίνει ακόμα πιο σημαντική για σένα.

Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες και αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα νιώσεις ότι πολλά θα γίνουν εύκολα. Αν περιμένεις μια δουλειά να ξεκινήσει μπορεί να έχεις καλά νέα αυτές τις ημέρες.ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αγωνίζεσαι να κρατήσεις κάποιες δικές σου προσωπικές ιδέες. Προσφορά και υπηρεσίες σε δικά σου άτομα μπορεί να σε κουράσουν λίγο αλλά το βλέπεις και εσύ ότι είναι αναγκαίες.

Έρωτας: Με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ μόνο αν του χρωστάς κάτι που το νιώθεις μέσα σου και πρέπει να το ξεπληρώσεις θα είστε μαζί. Καλό είναι να παρατηρείς τα συναισθήματά σου γιατί θα καταλάβεις τι σου συμβαίνει.

Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να κάνεις ακόμα και κρυφές συμφωνίες ή να αποκρύψεις κάτι που σε βοηθάει στην τωρινή σου κατάσταση. Καλό είναι να επεμβαίνεις όσο μπορείς σε καταστάσεις που δεν είναι και πολύ ξεκάθαρες.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θα υποχρεωθείς να κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει. Η σκέψη ενός προσώπου δίπλα σου κυρίως συγγενικού ή φιλικού σε αναπτερώνει.

Έρωτας: Η ξαφνική έκρηξη ενός Κριού ίσως σε κάνει να ξυπνήσεις και να καταλάβεις ότι θα πρέπει να φέρεσαι περισσότερο ζεστά. Επειδή θα αντιληφθείς τις ανάγκες ενός Παρθένου, αυτό θα σε φέρει πιο κοντά.

Καριέρα & Οικονομικά: Όσο καταλαβαίνεις ότι οι γύρω σου χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση για να λειτουργήσουν σωστά στα δέοντα τόσο εκνευρίζεσαι και κυρίως με ένα συνεργάτη που δεν είναι και πολύ συνεπής στις υποχρεώσεις του. Φρόντισε να υπάρχει σταθερότητα από την δική σου μεριά.ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις την δυνατότητα και κρατάς τις αποστάσεις αλλά ένα κομμάτι που σε απασχολεί και κάνει την καρδιά σου να πονάει ίσως το περιορίσεις ή να το κρύψεις τελείως, κάτω από την ομπρέλα της φιλοσοφίας και της ποιότητας. Η σκέψη για το εξωτερικό συνεχίζει να σε πολιορκεί.

Έρωτας: Η συμπάθεια προς ένα Λέοντα σε φέρνει πιο κοντά και σου δίνει την δυνατότητα να ξεκινήσεις κάτι που θα σε απογειώσει. Όσο κρατάς τους τύπους σε οποιαδήποτε σχέση τόσο θα βλέπεις ότι όλα μπορούν να κυλήσουν άνετα και πολύ πιο ελεύθερα.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις γενικά μια αισιοδοξία για αυτό μπορεί πιο εύκολα να κάνεις ανοίγματα τα οποία θα τα στηρίξεις γιατί γνωρίζεις καλύτερα το αντικείμενο.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η προσέγγιση πάνω σε ένα θέμα της καθημερινότητάς σου θα έχει έναν πολύ ιδιωτικό χαρακτήρα και αυτό δεν θα είναι για σένα το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

Έρωτας: Το θερμό δόσιμο που βγαίνει από την καρδιά σου, κυρίως για να αποδείξεις σε ένα Λιοντάρι ότι έχεις αισθήματα για αυτό, θα είναι για σένα μια μοναδική αλλά και δύσκολη εμπειρία γιατί μερικές φορές νιώθεις ότι κάνεις υπερβάσεις.

Καριέρα & Οικονομικά: Η πρόταση να ηγηθείς μιας κατάστασης πιθανόν να μην είναι για σένα απόλυτα ικανοποιητική. Αν σου δοθεί όμως, να την αποδεχτείς γιατί ίσως δεν υπάρξουν άλλες ευκαιρίες.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Βλέπεις ότι οι ανάγκες σου είναι πολύ άμεσες και θέλεις να τις καλύψεις ακόμα και μέσα από άλλα άτομα τα οποία εμπιστεύεσαι. Η εμπιστοσύνη πάντως χρειάζεται για να έχεις μια πιο ουσιαστική σχέση με κάποια πρόσωπα που θεωρείς φίλους σου.

Έρωτας: Καλό είναι να ανοίξεις την καρδιά σου και να μεταφέρεις κάποιες απόψεις σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει γιατί πρέπει να έρθεις πιο κοντά. Συχνά υπάρχει απόσταση και αυτό σου δημιουργεί δυσκολίες, κυρίως με έναν Παρθένο ή Σκορπιό.

Καριέρα & Οικονομικά: Η οργάνωση μιας ομάδας θα σου φέρει την αποκλειστικότητα ενός σχεδίου και αυτό θα σου δώσει μεγαλύτερη ενέργεια δημιουργίας. Οποιοδήποτε χόμπι και αν έχεις, θα σε φέρει άμεσα σε επαφή με τα αληθινά σου ταλέντα.ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η αφέλεια σου είναι προϊόν της καλής σου της καρδιάς για αυτό πολλά άτομα πάντα έχουν να πουν έναν καλό λόγο για σένα που σε βοηθάει να έχεις «το κοινό» σου. Η εμφάνισή σου έχεις ανάγκη να κάνει περισσότερο αίσθηση.

Έρωτας: Η επαφή με Λιοντάρι είναι κάπως περίεργη γιατί δεν σου αφήνει ανάσα λόγω της καταπίεσης που μπορεί να υπάρξει μεταξύ σας. Από την άλλη πλευρά η αναστάτωση που νιώθεις για τον Παρθένο ή Τοξότη θα σου δώσει την δυνατότητα να κάνεις πολλές συζητήσεις για να γνωριστείτε καλύτερα.

Καριέρα & Οικονομικά: Θέλεις να εμπιστευτείς αλλά μπορεί να σε εμποδίζει ένα κομμάτι από την τρέχουσα κατάσταση που υπάρχει γύρω σου. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, από εκεί που μπορεί να ήσουν στα σύννεφα, μέσα από μια συνεργασία που θα σου παρουσιαστεί, θα αναγκαστείς να κάνεις ό, τι χρειάζεται για να επιβεβαιώσεις το σωστό από το λάθος.
Πηγή: astrology.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο