1 Μαρ 2014

Νέα ταινία με θέμα τη ζωή του Steve Jobs

O σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος της ταινίας "The Social Network", με θέμα την άνοδο του Facebook, πρόκειται να συναντηθούν και πάλι προκειμένου  να απεικονίσουν στο φιλμ τη ζωή μιας...
προσωπικότητας - φαινόμενο από το χώρο της τεχνολογίας, του μνημειώδη ιδρυτή της Apple, Steve Jobs.

To Variety αναφέρει ότι ο σκηνοθέτης του Seven και του Fight Club, αλλά και παραγωγός του σίριαλ House of Cards, David Fincher συζητά σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει τη σκηνοθεσία του σεναρίου που έγραψε ο Sorkin, βασισμένο στην επίσημη βιογραφία του ιδρυτή της Apple του Walter Isaacson, τα δικαιώματα της οποίας εξαγόρασε η Sony το 2011.

Ο Aaron Sorkin είχε αποκαλύψει το 2012 στο Daily Beast, ότι έχει οραματιστεί μια ταινία με ασυνήθιστη δομή, που θα αποτυπώνει τη ζωή του Jobs, σε τρία διαφορετικά μονοπλάνα, κατά το λανσάρισμα τριών προϊόντων-σταθμό στην καριέρα του: του πρώτου Macintosh, του υπολογιστή NeXT και του πρώτου iPod.

Το βιβλίο του Isaacson, που ήταν η μοναδική εγκεκριμένη βιογραφία του Jobs, εκδόθηκε το 2011 και βασίστηκε σε 40 συνεντεύξεις που πήρε ο συγγραφέας από τον ίδιο καθώς και σε 100 ακόμη συνεντεύξεις από στενούς του συνεργάτες, συγγενείς και φίλους του ηγέτη της Apple.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο