30 Μαρ 2014

Κανονικά ο ρόλος του Paul Walker στο Fast & Furious 7!

Οι παραγωγοί βρήκαν τον τρόπο.

Όπως αποκλειστικά μετέδωσε το Daily News και αναπαρήγαγαν πολλά ακόμη site, οι παραγωγοί του Fast & Furious 7 θα διατηρήσουν τον ρόλο του Brian O'Conner που... επί έξι συνεχόμενα φιλμ υποδυόταν ο Paul Walker.

Mετά τον θάνατο του ηθοποιού στις 30 Νοεμβρίου του περασμένου έτους, τα γυρίσματα είχαν σταματήσει και αρχικά παρέμενε αβέβαιο το αν θα ολοκληρώνονταν.

Η Universal έσπευσε λίγο καιρό μετά να διαβεβαιώσει τους φίλους της ταινίας πως το φιλμ θα ολοκληρωθεί και θα προβληθεί κανονικά. Ο Paul Walker είχε ολοκληρώσει σχεδόν τα μισά γυρίσματα των σκηνών του ρόλου του όταν σκοτώθηκε και οι επιλογές ήταν είτε να αφαιρεθούν τελείως τα κομμάτια αυτά, είτε να βρεθεί ένας "μαγικός" τρόπος να μην αχρηστευτεί η συμμετοχή του και το πολύτιμο υλικό. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα κινηματογραφικά στούντιο έχουν προσλάβει τέσσερις ηθοποιούς οι οποίοι έχουν πανομοιότυπο σωματότυπο με τον Paul Walker και οι οποίοι ολοκληρώνουν τις υπόλοιπες σκηνές του σεναρίου.

Το μεγάλο στοίχημα αποτελεί το πρόσωπο του ηθοποιού μιας και εδώ τη λύση καλούνται να αναλάβουν τα ειδικά εφέ και η τεχνολογία CGI. Η τεχνολογία αυτή θα προσθέσει στα "ακέφαλα" σώματα των τεσσάρων κομπάρσων το πρόσωπό του Paul Walker ενώ παράλληλα θα φροντίσει και για την φωνή του η οποία θα αναπαραχθεί επίσης ψηφιακά. 

Οι πρώτες αντιδράσεις και τα περισσότερα σχόλια ήταν μοιρασμένα. Κάποιοι χάρηκαν με αυτή την εξέλιξη, αλλά αρκετοί αφήνουν υπονοούμενα πως η εταιρεία παραγωγής προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την δημοφιλία του νεκρού ηθοποιού.

Αναφέρουν πως το υλικό που έχουν στην κατοχή τους θα μεταφραστεί σε εισπρακτικό ρεκόρ στα ταμεία μιας και θα προμοταριστεί ως η τελευταία ταινία του Paul Walker. Επιπλέον αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανόν όλο το εγχείρημα να μετατραπεί σε φιάσκο μιας και η τεχνολογία αυτή είναι ιδανική για συγκεκριμένες περιστάσεις και όχι για να αντικαταστήσει σε σχεδόν ολόκληρη ταινία έναν τόσο αγαπητό καλλιτέχνη.
Πηγή: lifo.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο