13 Μαρ 2014

Ριμέικ των «Αυθαίρετων» στις Η.Π.Α. ετοιμάζει το τηλεοπτικό δίκτυο ABC - στο ρόλο του Χρήστου Βαλαβανίδη ο Ντάνι ΝτεΒίτο

Φαίνεται πως η μεταφορά της δημοφιλούς σειράς «Modern Family» στην ελληνική τηλεόραση ήταν μόνο η αρχή της συνεργασίας ανάμεσα στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC και το MEGA, καθώς όπως ανακοίνωσε... με κάθε επισημότητα το αμερικάνικο κανάλι, από την επόμενη σεζόν το πρόγραμμά του θα κοσμεί μια μεταφόρα της αγαπημένης σειράς του 1989 «Οι Αυθαίρετοι».

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού της λεωφόρου Μεσογείων, Λοϊζο Ξενόπουλο, ο οποίος δήλωσε περήφανος από την απόφαση του δικτύου – κολοσσός. «Νιώθουμε δικαιωμένοι που οι παραγωγές του MEGA αναγνωρίζονται έπειτα από τόσα χρόνια. Όταν συμφωνήσαμε για τη «Μοντέρνα Οικογένεια» οι συνάδελφοι μας από τις Η.Π.Α. έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για πολλές από τις σειρές που έχει προβάλει το κανάλι μας. «Λοίζο στερεύουμε», μου είπαν χαρακτηριστικά και ζήτησαν τη βοήθεια μας. Τους δείξαμε κασέτες από πολλές παλιές σειρές μας και η πρώτη τους επιλογή ήταν οι «Αυθαίρετοι». Ελπίζουμε και σε συνέχεια», τόνισε με έκδηλη την ικανοποίηση στη φωνή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ρόλο του Χρήστου Βαλαβανίδη θα υποδυθεί ο Ντάνι ΝτεΒίτο ενώ το μεγάλο φαβορί για το ρόλο του Θέμη Μάνεση είναι ο Τομ Σέλεκ. Επικρατέστερος για να «γεμίσει τα παπούτσια» του Δημήτρη Πουλικάκου είναι ο Στιβ Μπουσέμι ενώ για τους γυναικείους ρόλους έχουν ήδη ακουστεί τα ονόματα των Γούπι Γκόλντπεργκ και Γκόλντι Χον. «Λατρεύουμε την αυθεντικότητα που διακρίνει τη σειρά. Θεωρώ πως δεν θα έχουμε πρόβλημα να την προσαρμόσουμε στα δεδομένα του αμερικάνικου lifestyle», τόνισε μιλώντας στο «Κουλούρι» εκπρόσωπος του ABC για να συμπληρώσει: «Είμαστε βέβαιοι πως το MEGA θα μεταφέρει άψογα και δεν αποκλείω και να ξεπεράσει το επίπεδο του «Modern Family». Ελπίζουμε να σταθούμε κι εμείς στο ύψος των περιστάσεων».

Όπως μας ενημέρωσαν άνθρωποι του MEGA, μεγάλο μέρος του θρυλικού καστ των «Αυθαίρετων» αναμένεται να βρεθεί για κάποιους μήνες στις Η.Π.Α, προκειμένου να έχει συμβουλευτικό ρόλο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενώ δεν αποκλείεται να δούμε κάποιους από τους παλιούς πρωταγωνιστές σε ρόλους γκεστ σταρ. Τέλος, το ABC έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη μεταφορά στις Η.Π.Α. και άλλων τηλεοπτικών σειρών, όπως είναι «Το Ρετιρέ», «Το Δις Εξαμαρτείν» και «Ντόλτσε Βίτα».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο