21 Μαρ 2014

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 21/3!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας και αυτό σημαίνει ότι θα γίνει ένα μικρό ή μεγάλο ξύπνημα στην ζωή σας χωρίς να σημαίνει ότι η προσωπική σας κρίση σήμερα δεν θα σας ξεγελάσει γιατί είναι περισσότερο υποκειμενική επειδή ...ποτίζεται από ένα έντονο συναίσθημα το οποίο σας οδηγεί σε καχυποψία και κυρίως σε συναισθήματα περίεργα με τους γύρω σας. Πιθανόν για αυτό να είστε κλειστοί και απόμακροι.

Έρωτας: Μπορεί να περνάτε ένα κλείσιμο ίσως γιατί έχετε μια άσχημη ανάμνηση την οποία δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Ο Σκορπιός σας δυσκολεύει μερικές φορές γιατί δεν εκδηλώνεται ακριβώς τι θέλετε. Από την άλλη αν είστε γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να νιώθετε εξαρτημένοι και να περιμένετε οι άλλοι να κινήσουν τα νήματα για σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάπως οπισθοχωρήσει αλλά ευτυχώς μετά από λίγο θα γίνετε πιο επιθετικοί και αισιόδοξοι. Μέσα σας θα έχετε ένα άνοιγμα και θα δίνετε ελπίδα από μόνοι σας σε κάποια θέματα που άλλες φορές ήταν πολύ μπλοκαρισμένα.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μερικές φορές όταν δεσμεύεστε δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τι είναι αυτό που σας συμφέρει και τι όχι και προτιμάτε τις πιο πολλές φορές να υποχωρείτε για να μην δημιουργούνται εντάσεις. Ένα ηλικιωμένο πρόσωπο μερικές φορές σας κουράζει αλλά από την άλλη δεν θέλετε και να εγκαταλείψετε γιατί νιώθετε τύψεις και επιθυμείτε να προσφέρετε.

Έρωτας: Η συμπεριφορά σας είναι κάπως συγκρατημένη και κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες ψάχνετε τα λόγια σας για να πείτε πράγματα που ίσως να μην βγαίνουν εύκολα από μέσα σας. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο με τον τρόπο του θα σας τραβήξει. Μερικοί μπορεί να νιώθετε απόμακροι γιατί έχετε μέσα σας μια απόσταση λόγω προσωπικών συμπερασμάτων που έχετε βγάλει.

Καριέρα & Οικονομικά: Αποφεύγετε την πράξη γιατί νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε και ίσως να μένετε στην αδράνεια. Το πιο σημαντικό που πρέπει να καταλάβετε είναι η σύμπραξη με άλλα πρόσωπα και συνολικά κάποιες συνεργασίες.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η εξωτερική σας εμφάνιση ίσως έχει περισσότερο μαγνητισμό και με κάποιο τρόπο θα αναδείξετε τα προσόντα σας. Μερικές φορές κρύβετε την αισθαντικότητά σας και την ξεχνάτε, εκλογικεύοντας ακόμα και το εσωτερικό βάθος.

Έρωτας: Μπορεί να παραμένετε κάπως αδρανείς και ίσως αυτό να μην σας αρέσει, επειδή συνήθως δεν σας καθηλώνει το συναίσθημα όπως τώρα. Ίσως επίσης να νιώθετε υπεύθυνοι για τον λόγο σας ή για μια κατάσταση που δεν μπορείτε να ξεφύγετε εύκολα.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποια κωλύματα τα οποία πιθανόν να σχετίζονται ακόμα και με ανασφάλειές σας τις οποίες χρειάζεται να τις βγάλετε στην επιφάνεια και να τις κοιτάξετε κατάματα. Η πληρωμή ασφαλειών, δανείων και γενικά θεμάτων που έχουν και ένα πρακτικό νόημα στην καθημερινότητά σας δεν θα είναι εύκολη.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Παραμένετε για λίγο σταθεροί σε ένα περιβάλλον που δεν μπορείτε εύκολα να ξεκολλήσετε γιατί δεν θέλετε να ρισκάρετε. Το καλύτερο από όλα είναι να μπείτε βαθιά σε όποια υπόθεση και αν είναι στα χέρια σας, αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να ερευνήσετε πριν δράσετε.

Έρωτας: Η σχέση με Τοξότη είναι για σας μια αισιόδοξη νότα που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από όλες τις δυσκολίες και τις εντάσεις που περνάτε μερικές φορές, ακόμα και από την συναισθηματική σας ευαισθησία.

Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας πείρα μερικές φορές χρειάζεται και ένα πνεύμα περιπετειώδες ή πιθανόν και ρίσκο για να αυτονομηθείτε σε πολλά πράγματα. Η δυνατότητα που μπορεί να σας φέρει ένα άτομο από το εξωτερικό θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο αισιόδοξοι.
ΛΕΩΝ

Γενικά: Ένα μέρος του εαυτού σας είναι προσκολλημένο σε θέματα που δεν σας κάνουν και πολύ καλό. Κατανοήστε ότι το πιο δυνατό σας κομμάτι είναι ότι μπορείτε να γίνετε από μοιραίοι πολύ ελεύθεροι και σημαντικοί αρκεί να έχετε εσωτερικό όραμα που θα παραμείνει ζωντανό.

Έρωτας: Η επαφή με Τοξότη σας απογειώνει άσχετα που μερικές φορές ζηλεύετε για την προσωπικότητά του γιατί έχει πολύ μεγαλύτερη κοινωνικότητα αλλά και καλύτερες δημόσιες σχέσεις από εσάς. Όμως εν γένει να έχετε όσο μπορείτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας για να μην κάνετε κάθε λίγο και λιγάκι σκηνές που δεν σας αρμόζουν.

Καριέρα & Οικονομικά: Η απολυτότητα των προηγούμενων ημερών θα σας δώσει την σπρωξιά για να μην παραμείνετε στις ίδιες θέσεις γιατί δημιουργείτε αδιέξοδο. Εσείς χρειάζεστε ένα κίνητρο με όραμα για να κερδίσετε χρήματα και να βρίσκεστε σε θέσεις επιτελικές. Το εξωτερικό πάντως φλερτάρει με εσάς με τον πιο δυναμικό τρόπο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η συμπεριφορά σας πάντα είχε μια συγκράτηση και μια διάθεση για οργάνωση και αναλυτική κατεύθυνση. Τώρα νιώθετε ότι το έχετε χάσει λιγάκι και ο λόγος είναι ότι κάτι μέσα σας σάς σπρώχνει να κινηθείτε πολύ ανοικτά. Πιθανόν ένα ταξίδι να σας αλλάξει τελείως τις ιδέες σε κάποια θέματα.

Έρωτας: Μερικές φορές όσο είστε συγκρατημένοι καπελώνεστε και βρίσκεστε πάντα στο ίδιο σημείο. Για αυτό θα πάρετε απόφαση να κάνετε εξομολογήσεις ακόμα και σε δύσκολα πρόσωπα που ίσως να μην είναι του χεριού σας αλλά τουλάχιστον θα δοκιμάσετε γιατί θέλετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας γνώμη μετράει πάντα γιατί είστε πολύ συγκροτημένοι και μαζεμένοι. Όμως αυτές τις ημέρες και κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες ίσως να ακούσετε ψευδείς ειδήσεις ή να έχετε λάθος πληροφόρηση, να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι ή να υπερτιμήσετε μια κατάσταση, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι θα χάσετε.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχετε το δίκιο και τη δύναμη με το μέρος σας για αυτό καλό είναι να ενεργήσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μην αφήσετε να σας πάρει από κάτω μια υπόθεση που νιώθετε ότι δεν μπορείτε να την πολεμήσετε. Η παραπλάνηση που μπορεί να έχετε σε πολλά θέματα θα σταματήσει.

Έρωτας: Η επαφή με ένα πρόσωπο που συνεργάζεστε από κοινού σε προγράμματα κοινωφελείας ή οτιδήποτε άλλο δε θα βοηθήσει μόνο εσάς αλλά και τους γύρω σας. Θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελίξετε περισσότερο την σχέση σας αλλά και να καταλάβετε τις αληθινές σας ανάγκες με στόχο να τις εκπληρώσετε με εύκολο τρόπο.

Καριέρα & Οικονομικά: Οι δικές σας προεκτάσεις είναι αρκετά μεγάλες γιατί οι γνώσεις σας βοηθάνε να κινηθείτε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αφού θα χρησιμοποιήσετε με τον δικό σας τρόπο όλα τα σωστά σημεία για να κερδίσετε γρήγορα και απλά. Μόνο να είστε προσεκτικοί στα «θα» και να γυρεύετε περισσότερο πράξεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Οι πληροφορίες σας βοηθάνε και η γνώση ακόμα περισσότερο. Μερικές φορές δείχνετε αυτά που έχετε αφομοιώσει περισσότερο εμπειρικά παρά μέσω διανοητικών επιτευγμάτων αλλά αν βρείτε την ευκαιρία, θα τα αναπτύξετε καταλλήλως.

Έρωτας: Θα προσπαθήσετε να γεφυρώσετε το χάσμα που υπάρχει με το Δίδυμο. Τα τρυφερά λόγια που θα ανταλλάξετε θα είναι απαλλαγμένα από άγχος και μεγάλη σκοτούρα κι αυτό θα σας απελευθερώσει από ανασφάλειες αλλά και συναισθηματικές εξαρτήσεις. Η διάθεση να κάνετε ένα δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας κάνει κι εσάς να χαρείτε.

Καριέρα & Οικονομικά: Από την μια τα βλέπετε όλα κάπως αδιάφορα και μετά ξυπνάτε μια ωραία ημέρα όπως σήμερα και κάνετε σχέδια αναπολώντας τις επιτυχίες σας ή οτιδήποτε θα είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεφύγετε από την μετριότητα και την στενότητα μετρητών και οικονομικών πόρων. Η απάντηση για ένα σπίτι θα είναι θετική οπότε θα έχετε και εσείς την ευχαρίστηση ότι κάτι θα πάρετε.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Παρόλο που νιώθετε μια μεγάλη πίεση από φίλους και ομάδες και γενικές ιδέες οι οποίες σας μπλοκάρουν υπάρχει μια ελπίδα μέσα σας ότι κάτι θα γίνει και θα αλλάξει.

Έρωτας: Η προσμονή από έναν Ταύρο σίγουρα σας προβληματίζει γιατί δεν ξέρετε πως ακριβώς να τον χειριστείτε και να κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε για να ξεφύγετε από τις αποστάσεις που έχουν δημιουργηθεί. Η φαντασία σας θα βοηθήσει να διορθώσετε κάποια πράγματα που ίσως να ήταν κάπως δύσκολα. Να είστε περισσότερο προσεκτικοί με Ιχθύ και Δίδυμο πρώτων ημερών γιατί άλλα θα πείτε και άλλα θα εννοηθούν.

Καριέρα & Οικονομικά: Η παρακολούθηση ενός θέματος μπορεί να σας ξεφύγει γιατί μπορεί να αφαιρεθείτε ή από την αφέλειά σας να γίνουν λάθη. Προσέξτε τα λόγια σας γιατί μπορεί να ανακατέψετε κάποια άτομα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Χρειάζεται να δώσετε μεγαλύτερη βάση στην διαίσθησή σας γιατί μερικές φορές χρησιμοποιείτε μόνο το λογικό σας κομμάτι και αυτό σας απομονώνει από αρκετές πληροφορίες. Δοκιμάστε να είστε όσο μπορείτε πιο κοντά με το βαθύ κομμάτι του εαυτού σας για να έχετε την πληροφόρηση που χρειάζεστε.

Έρωτας: Κινείστε με μυστικότητα η οποία θα σας βοηθήσει να είστε όσο μπορείτε προστατευμένοι. Θα κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας ωφελήσει αλλά μάλλον θα το κρατήσετε σε ένα κρυφό επίπεδο. Η επαφή με τον Σκορπιό σας κάνει να νιώθετε κάπως περίεργα αλλά το βλέπετε ότι ταιριάζετε γιατί έχετε κοινές φιλοδοξίες.

Καριέρα & Οικονομικά: Παραμένετε ψύχραιμοι και δεν δείχνετε μεγάλη ανησυχία ή αναστάτωση γιατί δεν θέλετε να φανούν τα συναισθήματά σας. Με αυτό το πρόσχημα πιθανόν να απέχετε κάπως ή να μην θέλετε να δείξετε την ανασφάλεια σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Υπάρχει στενότητα συναισθημάτων γιατί βάζετε τα όριά σας. Ο κοινωνικός ή οικογενειακός χώρος σας πιέζει γιατί είναι αναγκαίο να δείξετε μια άλλη ταυτότητα που σας πνίγει. Αποφύγετε τον θυμό και τις εντάσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας.

Έρωτας: Το καλό είναι ότι υπάρχει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και δεν σας αφήνει να πέσετε τόσο εύκολα όσο νομίζετε. Παρόλο που κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο δεσμεύεστε να είστε πιστοί και σωστοί αλλά τα εμπόδια το ένα μετά το άλλο εμφανίζονται μπροστά σας. Εσείς κρατάτε την ελπίδα μέσα σας πολύ φωτεινή και σταθερή.

Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια συνεργασία η οποία σας πιέζει και προσπαθείτε να ξεδιαλύνετε τα υπέρ και τα κατά. Θα χρειαστεί να ξεπεράσετε κάποιες εντάσεις και εμπόδια τα οποία ίσως να τα είχατε ξαναβρεί από το παρελθόν σας, κυρίως με υποχρεώσεις που έχουν αναβληθεί πολλές φορές και τις κουβαλάτε σαν ένα βαρίδι. Το καλό είναι ότι έχετε τσαγανό και κάνετε διπλωματικές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια διέξοδο.
ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η προσωπική σας εκτίμηση είναι πολύ σημαντική γιατί με αυτόν τον τρόπο θα διαχειριστείτε τις κρίσεις σας και όλες τις αναποδιές που προκύπτουν από τα διάφορα που μαζεύετε κατά καιρούς. Ο Ερμής που είναι στους Ιχθύες θα σας βοηθήσει να κατεβάσετε ιδέες που θα είναι πολύ κοντά στην ψυχολογία σας.

Έρωτας: Η επαφή με Σκορπιό θα σας δώσει ένα κίνητρο παραπάνω να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να δείτε επιτέλους τι ακριβώς νιώθετε αλλά και τι θέλετε να κάνετε στο εγγύς μέλλον. Ο Ζυγός που είναι ήξεις αφήξεις μερικές φορές σας κουράζει αλλά στο τέλος τα καταφέρνετε.
Πηγή: astrology.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο