15 Ιουλ 2013

Πάτρα: Πολλά αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο για τη συναυλία Mικρούτσικου

Στη γενέτειρά του την Πάτρα παρουσίασε ο Θάνος Μικρούτσικος την συναυλία "Πάντα γελαστοί και γελασμένοι" η οποία περιελάμβανε τα λαϊκά και πολιτικά τραγούδια του που ερμήνευσαν οι Μανώλης Μητσιάς Δημήτρης Μπάσης, Γιάννης Κότσιρας και Ρίτα Αντωνοπούλου. 

Ο κόσμος.... ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Πατρινού δημιουργού, κάποιοι έφυγαν με τις θετικότερες εντυπώσεις, όμως στο διαδίκτυο υπήρξαν και πάρα πολλά αρνητικά σχόλια. Η οργάνωση της συναυλίας έτυχε καλών σχολίων (τα μοναδικά παράπονα ήταν για τους όρθιους – όμως ο κόσμος ήταν αρκετός), αλλά ο Πατρινός συνθέτης «άκουσε πολλά»!

Ο Θάνος Μικρούτσικος με πάθος στο πιάνο όπως πάντα στην έναρξη της βραδιάς μίλησε για τη δύσκολη εποχή που περνά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, λέγοντας πως όταν έλεγε στην εποχή της πλαστής ευμάρειας ν΄ ανταλλάξουμε τις διευθύνσεις μας εννοούσε αυτό, υπονοώντας την μαζική παρουσία του κόσμου!

Θετικά σχόλια απέσπασε η παρουσία της Ρίτας Αντωνοπούλου όχι μόνο για τις φωνητικές της ικανότητες αλλά και για την ερμηνεία των τραγουδιών! Το πρόγραμμα έκλεισε με τη Ρόζα το οποίο ερμήνευσαν όλοι μαζί.


Κάποιοι όμως ήσαν ιδιαίτερα επικριτικοί:

Έγραψε γνωστός πατρινός οδοντίατρος: «Βαρετό και μονότονο το πρόγραμμα ειδικά το πρώτο μέρος». Καθηγήτρια ξένων γλωσσών που είδε τη συναυλία σχολίασε: «Σε μια εποχή που ο καθένας μας βάζει από το υστέρημα του για να θρέψει την ψυχή του με την μουσική και τις φωνές πολύ αξιόλογων καλλιτεχνών ΛΥΠΑΜΑΙ πολύ για αυτό που ζήσαμε χθες βράδυ»!!!

Άλλος Πατρινός έγραψε: «Απαράδεκτη επιλογή τραγουδιών και άντε να τελειώνουμε ήταν η αίσθηση τις συναυλίας. Και παρόλο που ο κ. Μικρούτσικος ευχαρίστησε αρκετές φορές τους παρόντες, έχω να πω ότι ο σεβασμός δείχνετε με πράξεις και όχι με τα λόγια. Ένα μεγάλο κρίμα»!

Ένας Πατρινός χρήστης του διαδικτύου σχολίασε και όσους παρακολούθησαν τη συναυλία: «Κανένα σχόλιο γι αυτούς που ήρθαν 9.30 και μετέφεραν τις καρέκλες μπροστά μπροστά και στους διαδρόμους. Ποιος θα έφταιγε αν γινόταν καμιά στραβή; Ούτε σε μία συναυλία της προκοπής δεν είμαστε ικανοί να πάμε χωρίς να αναστατώσουμε τον κόσμο; Ημαρτον»!

Ο Χάρης Μ. έγραψε: «Πολύς ο κόσμος (ανεξέλεγκτη είσοδος από κάποια στιγμή κι έπειτα...),ευτυχώς χωρίς παρατράγουδα (στην Ελλάδα μας δυστυχώς όλα είναι θέμα τύχης ή...ατυχίας) πολλά ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους καλλιτέχνες, τραγουδιστές αλλά και μουσικούς, ΔΥΣΤΥΧΩΣ αρκετά "βαρύ" το πρόγραμμα & σίγουρα υπερβολικά ΛΙΓΟ!!! Ο κόσμος έφυγε με την αίσθηση ότι του πήραν "την μπουκιά από το στόμα"! ΟΛΟ ΤΟ "ΠΑΚΕΤΟ" (έναρξη, παρουσίαση, σχόλια, τραγούδια, ΑΓΚΑΛΙΕΣ & ΦΙΛΙΑ) μετά βίας κράτησε 2 ώρες...! ΚΡΙΜΑ γιατί φαινόταν να έχουν όλοι οι καλλιτέχνες κέφι, αλλά προφανώς δεν είχαν...χρόνο! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: όποιος δεν πήγε, δεν έχασε και πολλά...»!

Γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας από τον χώρο της διασκέδασης έγραψε: «Ο Μικρούτσικος κατάπιε τους τραγουδιστές με το περιορισμένο πρόγραμμα του και δεν τους άφησε να πουν κάποια από τα δικά τους υπέροχα τραγούδια..Εκτός από τα 5-10 τελευταία τραγούδια που ήταν τα μόνα που χάρηκε ο κόσμος, η οργάνωση ήταν άσχημη μιας και το ξέρω από πρώτο χέρι αφού κάθισα επί 2,5 ώρες όρθιος! Ευτυχώς που γνώρισα και μια ωραία ύπαρξη και μου άλλαξε κάπως η διάθεση...! Έχει και η ορθοστασία τα καλά της βλέπετε!!!!Αλλά δυστυχώς αυτή είναι η Πάτρα...»!

Πατρινός δημοσιογράφος σχολίασε: «Κάποιος, μερακλώθηκε ο καημένος και στο τέλος της συναυλίας που έκανε την αποφώνηση ο Μικρούτσικος, πετάχτηκε και ζήτησε να πει ο Μητσιάς το «άσ' τον τρελό στην τρέλα του". Και ο κυρ Θάνος του απάντησε: "Άντε παράτα μας εσύ ρε!" 
Πηγή: dete

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο