19 Ιουλ 2013

Σάκης Ρουβάς| Η συμμετοχή του στην αρχαία τραγωδία ''Βάκχες'' και η απάντησή στους επικριτές αυτής της επιλογής.

Αδιαμφισβήτητα ο Σάκης Ρουβάς είναι ο κορυφαίος Έλληνας star. Καθώς μέσα από τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες,το ταλέντο και την λάμψη που τον διακρίνει ο χαρακτηρισμός Star ίσως είναι ο μόνος που... μπορεί να περιγράψει με μία λέξη το φαινόμενο Σάκης Ρουβάς.

Το τελευταίο διάστημα ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο επίκεντρο των καλλιτεχνικών και όχι μόνο συζητήσεων με την συμμετοχή του στην αρχαία τραγωδία ''Βάκχες'', στην οποία υποδύεται τον Διόνυσο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχοντας πολύ θέληση, μεράκι αλλά και με προσωπική δουλειά κατάφερε να αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις με το υποκριτικό του ταλέντο, σε πείσμα των επικριτών αυτής της επιλογής του να συμμετάσχει στην αρχαία τραγωδία.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ''Close Up'' ο Σάκης Ρουβάς απάντησε σε όλους εκείνους που είχαν χαρακτηρίσει προκαταβολικά παράτολμο αυτό το καλλιτεχνικό του βήμα, στηριζόμενοι μόνο στο στερεότυπο οτι ένα pop είδωλο δεν έχει κοινό σημείο επαφής με το αρχαίο θέατρο.

Διαβάστε την απάντηση του:''Μα ο Διόνυσος είναι ένα αναγνωρισμένο και δημοφιλές είδωλο, είχε καταγεγραμμένη και αυτή την πλευρά του, δεν μπορούμε να την αγνοούμε. Έχει στον πυρήνα του την τόλμη και την ανατροπή κι έβγαλε και από μένα αυτά τα χαρακτηριστικά. ''
Πηγή: tralala.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο