20 Ιουλ 2013

«Άμα δεν θέλεις να προκαλείς, δεν δίνεις πράσινο φως στον Ρουβά»

«Καρφιά» στον Σάκη Ρουβά με αφορμή τη συμμετοχή του στην παράσταση «Βάκχες» και τον αποκλεισμό της δικής τους παράστασης από το αρχαίο θέατρο πετά ο Κώστας Κόκλας.

Ο ηθοποιός είχε πει.... παλιότερα σε συνέντευξή του αναφερόμενος στην παράσταση που πρωταγωνιστούσε: «Μια οικογενειακή κωμωδία είναι που είδε πάρα πολύς κόσμος στην Αθήνα και όχι μόνο, χωρίς να ενοχληθεί κανείς από το ιδιότυπο… στριπτίζ που κάνουμε, χωρίς να μένουμε ούτε λεπτό ολόγυμνοι. Φαίνεται πως μένουμε, αλλά δεν μένουμε. Τόσος πουριτανισμός προς τι; Εν έτη 2013 που γίνονται τόσα να ενοχλεί μια μισόγυμνη σκηνή λίγων δευτερολέπτων; Και κόβουν το μεροκάματο τόσων ανθρώπων; Τι να πω, Λένε όχι σε μας και ναι στον… Ρουβά;»

Αυτή τη φορά μάλιστα επανήλθε δριμύτερος δηλώνοντας στο «Tv Ζάππινγκ»: «Δεν προκαλούμε. Απλά προτίμησαν άλλους. Άμα δεν θέλεις να προκαλείς, δεν δίνεις πράσινο φως στον Ρουβά, δεν έχω τίποτα με το παιδί, προς Θεού, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Αλλά άμα θέλεις κλασσικές παραστάσεις δεν βάζεις αυτή που πρωταγωνιστεί ένας ποπ σταρ. Δεν μπορεί να έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά. Είναι λάθος. Δεν το βάζουμε κάτω όμως».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο