6 Ιουλ 2013

Ο Γιώργος Κιμούλης αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο - Δεν φωτογραφίζομαι ποτέ με πολιτικούς, εκτός αν …

Σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί οι φωτογράφοι έσπευσαν να τον φωτογραφήσουν με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Ο πρωταγωνιστής πολύ ευγενικά και με μια δόση χιούμορ τους εξήγησε: «Δεν φωτογραφίζομαι ποτέ με πολιτικούς, εκτός αν τους… παντρεύομαι!».

Ο λόγος για τον Γιώργο Κιμούλη που στην πρεμιέρα της παράστασης «Μήδεια» ήταν εκεί ο Πάνος Παναγιωτόπουλος αλλά ο ηθοποιός ανέφερε ότι δεν φωτογραφίζεται με πολιτικούς. Και συμπλήρωσε με χιούμορ μόνο αν τους παντρευτεί καθώς στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος με την Μαρία Δαμανάκη».

Αυτό το περιστατικό το αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook καθώς βρισκόταν κι εκείνος μπροστά στο σκηνικό αυτό.

«Θεϊκή ατάκα στα καμαρίνια του θεάτρου της Επιδαύρου από τον Γιώργο Κιμούλης λίγο μετά την αποθέωση του για την Μήδεια του-οι φωτογράφοι προσπάθησαν να τον απαθανατίσουν με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο και είπε: «ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥΣ …ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ!!!»».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο