29 Ιουλ 2013

«Φλέρταρα με την καταστροφή γιατί ήμουν δειλός»

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς, ταλαντούχους και αγαπημένους ΄ ηθοποιούς της τηλεόρασης και της θεατρικής σκηνής…

Ο λόγος για τον... Γρηγόρη Βαλτινό που σε συνέντευξή του στο Αχελώος TV μίλησε τόσο για την επιλογή του να γίνει ηθοποιός, όσο και για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε.

«Φλέρταρα με την καταστροφή, ήταν πάντα δίπλα μου η απόλυτη καταστροφή. Ναι, ήμουν πολύ δειλός! Δεν μπορούσα να διανοηθώ να ανέβω σε μία σκηνή και να παίξω. Αλλά το έκανα γιατί ήθελα την αναγνώριση, ένιωθα έλλειψη από αγάπη και την έψαχνα. Μου είχε λείψει η αυτοπεποίθηση» εξομολογήθηκε.

«Και ξεκίνησα στην τέχνη γιατί νόμιζα πως, όλα όσα μου έλειπαν, θα τα έβρισκα εκεί. Αργότερα, λοιπόν, συνειδητοποίησα ότι αυτά ήταν φθηνά και εγωιστικά κίνητρα. Πήγα για τον εαυτό μου. Αυτά τα κατάλαβα στην πορεία, γιατί μορφώθηκα και διαμορφώθηκα μέσα από την τέχνη» πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, που θα μπορούσαν να τον είχαν οδηγήσει σε ριψοκίνδυνες επιλογές.

«Είχα πολύ άσχημες και αντίξοες συνθήκες στη ζωή μου. Είχα χωρισμένους γονείς, συνεχείς μετακινήσεις από τη μία πόλη στην άλλη, έχανα τους φίλους μου, δεν είχαμε οικονομική άνεση. Ήταν τόσα πολλά και τόσο άσχημες οι καταστάσεις που έζησα που, ενδεχομένως, σε συνδυασμό με έναν άλλο χαρακτήρα, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επικίνδυνες νεανικές επιλογές. Αν ήταν κάποιος άλλος, μπορεί να είχε καταστραφεί από την αρχή της πορείας του κιόλας» είπε.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο