28 Ιουλ 2013

Ο Λάκης Λαζόπουλος σταματά την τηλεόραση για την πολιτική

Ριζικές αλλαγές στο τηλεοπτικό αλλά και πολιτικό σκηνικό αναμένονται να γίνουν το επόμενο διάστημα καθώς ο Λάκης Λαζόπουλος φαίνεται να εγκαταλείπει την τηλεόραση προκειμένου να ασχοληθεί με κάτι πιο «μεγάλο», την πολιτική!

Όπως δημοσιεύουν τα ...Παραπολιτικά, τα κομματικά επιτελεία βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να χαράξουν την στρατηγική τους ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Στ πλαίσιο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να εξετάζει την υποστήριξη προσώπου το οποίο προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο γραμματέας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Δημήτρης Βίτσας, οργώνει την περιφέρεια, με σκοπό την αναζήτηση υποψηφίων που θα ηγηθούν των ψηφοδελτίων.

Και ενώ η αναζήτηση συνεχίζεται, στους διαδρόμους της Κουμουνδούρου ακούγονται δύο ονόματα-βόμβες για τον δήμο της Αθήνας. Το ένα είναι αυτό του Λάκη Λαζόπουλου και το άλλο είναι αυτό του Γιώργου Κιμούλη. Και τα δύο πρόσωπα έχουν καλές σχέσεις με τν Αλέξη Τσίπρα ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται πως και οι δύο έχουν απήχηση στην κοινωνία, αλλά και επικοινωνιακό χάρισμα.

Στόχος της Κουμουνδούρου είναι η συγκέντρωση ψηφοφόρων απ όλες τις «δεξαμενές» με την προώθηση μίας υπερκομματικής υποψηφιότητας, γεγονός που στέλνει σε δεύτερη μοίρα τα σενάρια περί κομματικής υποψηφιότητας όπως της Ρένας Δούρου, μεταξύ άλλων.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο