27 Ιουλ 2013

Τον Σεπτέμβριο κυκλοφορεί η τελευταία ταινία του Τζέιμς Γκαντολφίνι

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το πρώτο πόστερ της ταινίας, που δείχνει τον ηθοποιό μαζί με τη συμπρωταγωνίστρια του Julia Louis-Dreyfus.

O Αμερικανός ηθοποιός ...Τζέιμς Γκαντολφίνι , ο οποίος πέθανε σε ηλικία 51 ετών τον προηγούμενο μήνα, πρωταγωνίστησε για τελευταία φορά στην ταινία με τίτλο "Enough Said", η οποία θα παρουσιαστεί στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, το Σεπτέμβριο.

Ο Γκαντολφίνι , γνωστός από την Αμερικανική τηλεοπτική σειρά "The Sopranos", βρίσκεται στην κωμική αυτή ταινία ανάμεσα σε δύο γυναίκες, τις ηθοποιούς Julia-Louis Dreyfus και Catherine Keener, ενώ είναι ήδη διαζευγμένος. 

Η σκηνοθέτης της ταινίας, Nicole Holofcener, είχε δηλώσει για τον ρόλο του Gandolfini "Δεν πίστευε ότι μπορεί να παίξει ένα ρομαντικό ρόλο, ακόμα κι αν όλοι στο καστ του έλεγαν ότι ήταν σέξι και ξεκαρδιστικός.Η απόδοσή του ήταν συγκινητική".

Η πρώτη προβολή της ταινίας "Enough Said" θα γίνει στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, το οποίο διεξάγεται από τις 5 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου. 

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το πρώτο poster της ταινίας, που δείχνει τον Γκαντολφίνιμαζί με τη συμπρωταγωνίστρια του Julia Louis-Dreyfus.

Πηγή monopoli.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο