26 Ιουλ 2013

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 26/7

ΚΡΙΟΣ
Συνεχίζετε να παραμένετε κατά κάποιο τρόπο αμέτοχοι σε κάποια ζητήματα. Ίσως αυτό να σας συμφέρει γιατί δεν έχετε την ενόχληση που νιώθετε τον τελευταίο καιρό. Σίγουρα υπάρχουν....
θέματα που μπορεί να βρίσκεστε εκτεθειμένοι και να μην μπορείτε να αντιδράσετε και πολύ έντονα. Έχετε κάποιες υποχρεώσεις και για αυτό και μόνο χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι και να μην χαλάσετε κάποιες εύθραυστες ισορροπίες. Ο συντομότερος δρόμος αυτή την περίοδο είναι η διπλωματία και η συγκατάβαση γιατί ήδη υπάρχουν εντάσεις και θα πρέπει να τις διατηρήσετε σε χαμηλούς τόνους.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε ανταπόκριση σε μια ιστορία η οποία εδώ και καιρό σας έχει απασχολήσει. Αν αφορά σε ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι αμφιλεγόμενο ίσως και να βρεθείτε μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη. Πάντως τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει και μπορείτε ακόμα και την σχέση με έναν Σκορπιό να την διαχειριστείτε αλλιώς. Τα οικονομικά σας μπορεί να έχουν μια καλύτερη εξέλιξη αλλά και πάλι έχετε περιοριστεί αρκετά. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να φοβάστε γιατί τότε είναι που θα χάσετε τελείως και την μικρή ελπίδα που κατά καιρούς σας έχετε. Η επαφή με Παρθένο ίσως να σας βγει τελικά πολύ ερωτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Συνεχίζετε να είστε είτε μπερδεμένοι είτε τοποθετημένοι σε λάθος καταστάσεις. Χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί μέσα στην δουλειά σας. Αυτά που λέτε μπορεί να σας εκθέσουν ή να σας οδηγήσουν σε άλλο μονοπάτι τελείως μακριά από τα δικά σας πιστεύω και θέλω. Για αυτό όταν είναι να πάρετε απόφαση να είστε πολύ προσεκτικοί και σίγουροι. Καλύτερα είναι να παραμείνετε με τα δικά σας θέλω και όχι με τις απόψεις των άλλων, κυρίως ενός άλλου Διδύμου ή Ιχθύ. Όσοι διαχειρίζεστε χρήματα να είστε προσεκτικοί και να μετράτε και πάλι από μόνοι σας οτιδήποτε έχετε να δώσετε ή να πάρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε ήδη ξανοιχτεί και κάνετε κάποιες κινήσεις που θα σας οδηγήσουν μπροστά. Ο λόγος είναι ότι εξ ενστίκτου ρισκάρετε και αυτό θα σας οδηγήσει σε μια πολύ καλή κατάσταση. Από την άλλη προσπαθείτε να σταθεροποιήσετε κάποια πράγματα τα οποία σας βοηθάνε στο να πάρετε αποφάσεις. Μπορεί να βρεθείτε σε μια κατάσταση που τώρα ξεκινάει και ίσως να είναι ερωτική. Ένα σοβαρό πρόσωπο σας ακολουθεί κατά πόδας. Επειδή έχετε αρχίσει και ωριμάζετε ίσως να ανεβάσετε τον πήχη με τα άτομα που περιστοιχίζεστε. Για αυτό θα είστε πολύ απόλυτοι με μια σχέση από το παρελθόν. Πάντως κάποια χρήματα θα έρθουν πολύ πιο γρήγορα από ό, τι περιμένατε.

ΛΕΩΝ
Είναι ευκαιρία να χαλαρώσετε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αφήσετε τα ηνία από τα χέρια σας γιατί τότε θα χάσετε τον έλεγχο. Το καλό είναι να γίνετε πιο ονειροπόλοι αλλά συγχρόνως να έχετε επαφή με την πραγματικότητα. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια προσωπική επιτυχία και κυρίως θα σας φέρει μια σημαντική συνεργασία η οποία θα είναι και κερδοφόρα. Η σημαντική σχέση με έναν Ιχθύ μπορεί μερικές φορές να σας μπερδεύει και να μην σας αφήνει να εκφράζεστε με τον δικό σας τρόπο. Είναι πιο σημαντικό να είστε εσείς απόλυτα ξεκάθαροι και μετά όλα θα στρώσουν πιο εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε ήδη χαλαρώσει απέναντι στους άλλους και μερικοί από εσάς μπορεί να κάνετε και κτήμα σας δικές τους ιδέες ή συναισθηματικές καταστάσεις. Η λογική σας λειτουργεί καλά, απλά χρειάζεται να δώσετε τον καλό σας εαυτό. Αν δώσετε την δική σας ιδέα θα δείτε ότι θα κερδίσετε κάτι πολύ καλό. Είναι η εποχή που δεν πρέπει να χαλαρώσετε καθόλου γιατί τώρα αρχίζουν τα καλά και δεν πρέπει να χάνετε την υπομονή σας. Η οικογενειακή βοήθεια θα είναι πολύ σημαντική γιατί θα συνδεθείτε περισσότερο και με κοινωνικά θέματα. Ο Καρκίνος είναι ήδη πολύ κοντά σας κι ίσως πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις μαζί του.

ΖΥΓΟΣ
Είστε πολύ μπερδεμένοι συναισθηματικά και ίσως πάρετε λάθος αποφάσεις για αυτό μην αφήνετε να σας παρασύρουν χαοτικά συναισθήματα γιατί θα βρεθείτε σε άλλο μονοπάτι από το αναμενόμενο. Μην αφήνετε πάντως τα λουριά χαλαρά γιατί θα έχετε αρκετά προβλήματα μετά. Ίσως ο Ιχθύς να σας βγάζει κάποια καλλιτεχνικά ταλέντα και σίγουρα θα βρεθείτε να δημιουργείτε κάτι που σας αρέσει πάρα πολύ. Η φροντίδα που θα πρέπει να δώσετε σε θέματα επαγγελματικά πιθανόν να σας αγχώσει παραπάνω αλλά είναι αναγκαίο ένα γενικό νοικοκύρεμα. Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο που σας συγκινεί αρκετά αλλά μερικές φορές σας είναι δύσκολος ο χειρισμός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε γενικά χαλαρώσει γιατί τα πράγματα έχουν μπει κάπως στην θέση τους. Αυτό σας ηρεμεί και σας δημιουργεί μια ασφάλεια. Ίσως τα αποτελέσματα σε ένα βήμα που κάνετε το οποίο πιθανόν να έχει σχέση με το εξωτερικό, να σας ευνοήσουν γρήγορα. Μην αφήνετε όμως το άγχος να σας κυριεύει γιατί στο τέλος χωρίς να το θέλετε τα χαλάτε όλα. Ενώ στην ουσία αυτή την περίοδο μπορείτε να εισπράξετε κάποια εύνοια σημαντική, οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες ίσως να μπείτε σε μια φάση ανταγωνισμού γιατί μπορεί να έχετε ανάγκη να είστε στο επίκεντρο. Αν δεν είστε απόλυτοι ή εγωιστές θα περάσετε σε μια πολύ καλή φάση που θα σας αναβαθμίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε ανάγκη από συναισθηματική χαλάρωση και πιθανόν και φροντίδα για αυτό θα πέσουν οι τόνοι και θα γίνετε πιο ήρεμοι. Η καλή σας πίστη μερικές φορές δοκιμάζεται και ίσως να φανείτε και αφελείς. Αλλά αν τελικά θέλετε την αλήθεια θα την έχετε και αυτό θα σας βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα. Η σχέση με έναν Καρκίνο ίσως να σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και συναισθηματικούς αλλά είναι μια δύσκολη υπόθεση γιατί μερικές φορές δεν έχετε σημείο αναφοράς. Για αυτό προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά αλλά ακολουθώντας τον δικό του ρυθμό. Σε κάποια οικονομικά θέματα να γίνετε πιο απόλυτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάτι πολύ καλό θα γίνει αυτή την ημέρα κι ίσως να λύσετε ένα πολύ σοβαρό θέμα που σας απασχολεί. Για αυτό οπλιστείτε με υπομονή. Η συναισθηματική νοημοσύνη θα σας βοηθήσει σε μια κατάσταση που έχετε και κυρίως σε ένα ανταγωνισμό που μπορεί να υπάρχει από ένα συνεργάτη. Για αυτό μην παραδίδετε τα όπλα αλλά λύστε τις διαφορές και τις εντάσεις με έναν πιο ήπιο τρόπο. Η δύναμή σας γενικά αυτή την περίοδο μοιράζεται μεταξύ δικών σας υποθέσεων αλλά και της οικογένειας σας. Ένας Καρκίνος σας πολιορκεί αλλά χρειάζεται να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην λέτε πράγματα που ίσως να πληγώνουν, παρόλο που λέτε την αλήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Χρειάζεται να ελιχθείτε και να μην αφήσετε τα πράγματα να είναι κατά κάποιο τρόπο απόλυτα. Αυτό θα σας βοηθήσει και χωρίς να το καταλάβετε θα λύσετε κάτι πολύ δύσκολο γιατί έχετε ήδη επιβαρυνθεί με την καθημερινότητα και έχετε χιλιάδες πράγματα να κάνετε και να πειραματιστείτε. Αλλά αν δείτε όλα τα προβλήματα και μέσα από ένα συναισθηματικό πρίσμα θα αντιληφθείτε ότι θα τα επιλύσετε πιο εύκολα. Ένας Παρθένος ζητάει από εσάς να ασχοληθείτε μαζί του. Θέματα υγείας ή διατροφής που μπορεί να σας απασχολούν χρειάζεται να τα λύσετε επί τόπου και μην αφήνετε να περνούν οι ημέρες.

ΙΧΘYΕΣ
Έχετε αμοιβαιότητα συναισθημάτων με ένα συγκεκριμένο άτομο και αυτό ίσως σας ξεμπλοκάρει από πολλά προβλήματα. Ο συναισθηματισμός σας βέβαια μπορεί να σας φέρει σε καταστάσεις πολύ πιεστικές αλλά τουλάχιστον θα είστε ο εαυτός σας. Μερικές φορές μπλέκεστε σε διπλές καταστάσεις και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Μια δουλειά που την περιμένατε εδώ και καιρό τώρα ξαφνικά μπορεί να ξεκινήσει και να σας δώσει μια νέα ώθηση. Γενικά είστε σε ευνοϊκή φάση απλά να οργανωθείτε πιο πολύ. Η ερωτική σας κατάσταση αυτή την περίοδο θα συνοδεύετε από την επιθυμία ή να κάνετε οικογένεια ή να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες μέσα στην ήδη υπάρχουσα κατάσταση.


Πηγή: astrology.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο