22 Φεβ 2013

"Αν δεν ήμουν γιος του Μενιδιάτη δεν θα ήμουν τραγουδιστής"

Για τον πατέρα του , το γάμο αλλά και για το γεγονός ότι ετοιμάζεται να γίνει πατέρας μίλησε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ο γνωστός τραγουδιστής νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος που σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, ενώ τονίζει.... ότι η οικονομική κρίση δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία ώστε τα ζευγάρια να μην κάνουν παιδιά.

"Αν ακολουθήσω τα βήματα του πατέρα μου και συμπεριφερθώ με ύφος και αγάπη στο παιδί μου, πιστεύω ότι θα χαρακτηριστώ κι εγώ πολύ καλός πατέρας. Δεν μου αρέσει αυτό που λένε τα νέα ζευγάρια, ότι δηλαδή παντρεύονται μόνο και μόνο για να κάνουν παιδιά. Το παιδί είναι το κερασάκι στην τούρτα. Παντρεύεσαι γιατί πιστεύεις ότι έχεις βρει τον άνθρωπο που θέλεις να ζήσεις μια ζωή μαζί του" δήλωσε στο Εγώ Weekly.

Και συμπληρώνει: "Δεν δικαιούται η γενιά μας να λέει ότι δυσκολεύεται να φέρει στον κόσμο ένα παιδί λόγω της κρίσης, αν σκεφτούμε ότι οι προηγούμενες γενιές -οι πατεράδες και οι παππούδες μας δηλαδή- ζούσαν σε πολυμελείς οικογένειες με την οικονομική κατάσταση να είναι χειρότερη.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επαναπροσδιορίσουμε κάποια πράγματα στη ζωή μας και, σίγουρα, ένα από αυτά πρέπει να είναι οι ανάγκες μας".

Μιλώντας για την καριέρα του τόνισε πως τον βοήθησε αρκετά το όνομα που έχει. "Το όνομα Μενιδιάτης σίγουρα με βοήθησε. Αν δεν ήμουν γιος του Μενιδιάτη, δεν πιστεύω ότι θα γινόμουν τραγουδιστής. Και δεν το λέω από άποψη επιρροής, αλλά και χαρακτήρα" δήλωσε ο τραγουδιστής.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο