10 Σεπ 2012

Ε.ΡΑΝΤΟΥ: Προτιμώ να απέχω...

Η ηθοποιός μίλησε για τα τουρκικά σήριαλ, για την τελευταία της τηλεοτπική δουλειά για την οποία δεν πληρώθηκε ποτέ και εξήγησε γιατί δε θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Σε συνέντευξή της στο TV ΕΘΝΟΣ, εξήγησε...... γιατί προτιμάει να απέχει φέτος από την ΤV:

"Να γυρίσω στην τηλεόραση που θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο; Πραγματικά θέλω πολύ να κάνω τηλεοπτικά ταξίδια αλλά να τα κάνω σε σκηνικά που είναι γκρεμισμένα και καίγονται; Όχι, προτιμώ να απέχω και να κάνω το θέατρο που λατρεύω. Κακόπαθα στην τελευταία μου τηλεοπτική εμφάνιση, στην 'Εργαζόμενη γυναίκα' που δεν της φέρθηκαν όπως έπρεπε..."

Η ηθοποιός εξηγεί ότι δεν πληρώθηκε ποτέ για τα πέντε επεισόδια της δεύτερης σεζόν, αφού πτώχευσε η εταιρεία παραγωγής και ξεσπά για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η τηλεόραση.

"Να γυρίσω ας πούμε σε σειρά που βασίζεται σε ξένο concept; Στεναχωριέμαι βλέποντάς τα! Είναι φοβερό ότι ακόμα και οι ηθοποιοί που παίζουν σε αυτά, παίζουν σα να είναι ξένοι! Ο τόνος της φωνής τους φταίει; Δεν ξέρω... Αν με καλέσουν και μου πουν παίξε στην τάδε σειρά που κάνει επιτυχία στην Αμερική και ερμήνευσε τον ρόλο όπως αυτή η Αμερικάνα απ' το Κεντάκι, θα μου έρθει τρέλα"!


Τα τούρκικα σήριαλ, τα παρομοιάζει με... βρώμικα σάντουιτς

"Τα 'βρώμικα' μπορεί να έχουν κάποια στιγμή μια γοητεία αλλά σου χαλάνε το στομάχι και δεν τα ξανατρώς. Μπορεί στην καντίνα να είναι φτηνά -και πιο φτηνά δεν βρίσκουν τα κανάλια- αλλά όταν σου χαλάσει το στομάχι, τότε είναι που δεν χωνεύονται" zappit.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο