4 Απρ 2012

Στο Φεστιβάλ Επιδαύρου το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης

Στο επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου και Ηρωδείου εντάχθηκε η φετινή καλοκαιρινή παραγωγή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κρήτης (ΔΗΠΕΘΕΚ), οι «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, όπως ανακοίνωσαν σήμερα ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του θεάτρου, Δημήτρης Λειψάκης, και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου, Μιχάλης Αεράκης, επισημαίνοντας ότι είναι η ...... πρώτη φορά, από την ίδρυσή του, που το Θέατρο Κρήτης θα παρουσιάσει τη δουλειά του στο Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου θα δοθούν δύο παραστάσεις στις 10 και 11 Αυγούστου, ενώ στο Ηρώδειο στις 27 και 28 Αυγούστου.

Η πρεμιέρα του έργου θα γίνει στα Χανιά στις 2 Ιουλίου στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου όπου θα δοθούν τρεις ακόμα παραστάσεις στις 3, 4, και 5 Ιουλίου.

Στη συνέχεια, η παράσταση θα παρουσιαστεί στο κοινό του Ηρακλείου στις 7, 8 και 9 Ιουλίου, ενώ στο Ρέθυμνο στις 10 και 11 Ιουλίου 2012.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί και στα αρχαία θέατρα (Ήλιδας, Άργους, Φιλίππων, Οινιάδων, Θάσου, Δίον, Πάτρας) αλλά και στην Κύπρο, σε ένα σύνολο εξήντα παραστάσεων.



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο