25 Μαρ 2012

Δείτε το αλεύρωμα της Kim Kardashian!

Μια έκπληξη περίμενε την Kim Kardashianστην εκδήλωση που έκανε για την παρουσίαση του αρώματός της “True Reflection”. Μια άγνωστη γυναίκα την πλησίασε και άδειασε ένα σακουλάκι αλεύρι πάνω της. 

Η 31χρονη Kim βρισκόταν στο κόκκινο χαλί μαζί με τη μητέρα της, Kris Jenner, για λίγες φωτογραφίες και έδινε σύντομες συνεντεύξεις στους ρεπόρτερ. 

Φορούσε μαύρο σακάκι, δερμάτινο παντελόνικαι μπλε ελεκτρίκ μπλούζα και τα κατάμαυρα μαλλιά της έλαμπαν όταν...
... μια γυναίκα εμφανίστηκε από το πουθενά και την “έλουσε” με αλεύρι. 

Κανείς από την ασφάλεια της Kardashian δεν πρόλαβε να σταματήσει την άγνωστη γυναίκα ασιατικής καταγωγής, παρά μόνο μετά την “επίθεση”, οπότε και συνελήφθη από την αστυνομία. 

Αμέσως μετά η διάσημη τηλεπερσόνα φυγαδεύτηκε μαζί με τη μητέρα της σε μια σουίτα του ξενοδοχείου, όπου άλλαξε ρούχα και καθαρίστηκε από το αλεύρι. 

«Μου πήρε δέκα λεπτά για να καθαρίσω όλο αυτό το αλεύρι από πάνω μου!», είπε η Kim επιστρέφοντας στο χώρο της εκδήλωσης. 

Μάλιστα αστειεύτηκε με το περιστατικό λέγοντας: «Αυτό ήταν το πιο τρελό, απρόσμενο και αλλόκοτο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ!». 

Δείτε το video! 

 

Η 56χρονη μητέρα της δήλωσε «υπερήφανη» για την κόρη της μέσα από το blog της την επόμενη ημέρα: «Η Kim δεν χάρηκε με την επίθεση και απλώς έφυγε από το κόκκινο χαλί, καθαρίστηκε και επέστρεψε άμεσα στην εκδήλωση». 

«Είμαι τόσο περήφανη που η κόρη μου χειρίστηκε με επαγγελματισμό το περιστατικό», έγραψε η Kris Jenner. 

Λαμβάνοντας υπόψη το παρελθόν της Kim και την ανάγκη της να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των media, είναι παράλογο να σκεφτεί κανείς ότι το περιστατικό μπορεί και να ήταν στημένο;
πηγη:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο