6 Μαΐ 2018

Κώστας Σπυρόπουλος: «Δε θα ήθελα να κάνω παιδί για να δω τη συνέχειά μου»


Αγαπάμε τους καλλιτέχνες που δεν τους ενδιαφέρει να είναι συμπαθείς σε όλους, αλλά προτιμούν να έχουν...
ισχυρή προσωπικότητα και να εκφράζουν την αλήθεια τους στις συνεντεύξεις σαν να μην υπάρχει κάμερα. 

συνεντ


Για αυτό αγαπάμε και τον Κώστα Σπυρόπουλο που αν κάτι δεν τον χαρακτηρίζει με τίποτα είναι οι επιφανειακές διπλωματικές δηλώσεις, στις οποίες προβαίνουν οι περισσότεροι. Βρισκόμενος λοιπόν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ρωτήθηκε για ποικίλα θέματα, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, αφού είναι άλλωστε και πολύπλευρη προσωπικότητα. Όσον αφορά τη δουλειά του είπε μεταξύ άλλων: « Την έχω σαν παιδί μου. Η οικογένειά μου δεν είχε σαν στόχο ότι εγώ έπρεπε να γίνω μεγάλος καλλιτέχνης ή μεγάλος τραγοδός ή μεγάλος συγγραφέας. Έτυχε αυτό».

Σχετικά με ένα… κανονικό παιδί δε δίστασε να παραδεχτεί ότι «Δε θα ήθελα να κάνω παιδί για να δω τη συνέχειά μου, δε μου έχει δημιουργηθεί αυτή η επιθυμία». Θυμήθηκε ακόμη και όταν έστω για λίγο ένιωσε την ανάγκη να γίνει μπαμπάς, όταν μετά το χαμό του δικού του πατέρα είδε τον αδερφό του με το παιδί του «Ήταν για πολύ λίγο, μου έφυγε αμέσως». Σα γενικότερη στάση ζωής μπορούμε να συμπεράνουμε πως είναι fan του αυθορμητισμού και της δημιουργικότητας χωρίς στεγανά και περιορισμούς: «Mου αρέσει να ζω και να δημιουργώ. Δε μου άρεσε ποτέ να προγραμματίζω πράγματα στη ζωή μου».

Όταν η κουβέντα ήρθε στην ερωτική του ζωή και τη σχέση του με τη Χριστίνα Πολίτη, δήλωσε: «Δεν έχω συγκεκριμένη πλεύση, δε με νοιάζει να αποκατασταθώ, το γάμο τον θεωρώ πανηγυράκι. Ο άνθρωπος που συμβιώνεις πρέπει να θυμάται καλά πράγματα από εσένα, αν και σε κάποιους ανθρώπους βγάζουμε τον κακό μας εαυτό. Η σχέση για μένα είναι τέχνη που πρέπει να τη διορθώνεις καθημερινά. Όσο πιο πολύ ζεις έναν άνθρωπο, τότε καταλαβαίνεις την έλξη».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο