14 Δεκ 2017

Θυμάστε τον Sirilo από το Carrusel; Δείτε πόσο έχει αλλάξει σήμερα - Μάλιστα, 26 χρόνια μετά συναντήθηκε με την αγαπημένη του, Maria Joaquina


Το Carrusel ήταν η μεξικανική version της σαπουνόπερας, με τίτλο Señorita που είχε κάνει επιτυχία στην ...
Αργεντινή. Επικεντρωνόταν στην καθημερινότητα μαθητών δημοτικού και τις σχέσεις τους με τους δασκάλους και την είδαμε στην Ελλάδα, 




στα μέσα της δεκαετίας του '90, από την ΕΤ1.

Στα της υπόθεσης, η δεσποινίς Χιμένα, μια ευγενική κυρία, είχε πιάσει δουλειά ως δασκάλα στο "Primaria Mundial", στο οποίο φοιτούσαν ως επί το πλείστον παιδιά που... καίγονταν για το σχολείο. Μέρα με τη μέρα, κέρδιζε τους μαθητές της, που τελικά άρχισαν να ανακαλύπτουν το νόημα της ζωής.

Στο σχολείο αυτό φοιτούσε ο Σιρίλο Ριβέρα (Pedro Javier Viveros), φτωχικής καταγωγής, με κύριο χαρακτηριστικό του την αθωότητα. Γεγονός που τον έκανε "θύμα" φαρσών των συμμαθητών του -αλλά και ρατσιστικών σχολίων, αφού διέφερε το χρώμα του δέρματος του. Εκείνος ήταν ερωτευμένος με τη Μαρία Χοακίνα (όμορφη κόρη πλούσιο γιατρού που αγνοούσε... το πόπολο) και έζησε ένα δράμα, το οποίο... ζούσε καθημερινά και το τηλεοπτικό κοινό.


Ο Pedro Javier Viveros δεν ασχολήθηκε με την υποκριτική, όταν μεγάλωσε. Σπούδασε επικοινωνία, αλλά ως παιδί αντιμετώπισε ουκ ολίγα προσωπικά προβλήματα, λόγω της διασημότητας που δεν κατάφερε να διαχειριστεί.

Δεν ήθελε να βγαίνει από το σπίτι του -περνούσε τις περισσότερες ώρες στο δωμάτιο του- και αρνείτο να πάει στο σχολείο, ενώ δεν δεχόταν προτάσεις για νέους ρόλους.

Οι γονείς του θορυβήθηκαν και οι εξετάσεις έδειξαν σχιζοφρένεια. Σε συνέντευξη που είχε δώσει, με την ευκαιρία της 26ης επετείου του σίριαλ, είχε αποκαλύψει πως σε ένα από τα ψυχωτικά επεισόδια που είχε, έκοψε δάχτυλο του χεριού με πριόνι.


Ομολόγησε πως η διασημότητα του δημιούργησε θέματα, δεν μπόρεσε να τη διαχειριστεί και για αυτό αρνήθηκε κάθε πρόταση που του έγινε για ρόλους, μετά το Carrousel.

Μετά 26 χρόνια, το 2015 οι Ludwika Paleta και ο Pedro Javier Vivero (η Maria Joaquina και ο Cirilo, ντε) συναντήθηκαν, στο πλαίσιο reunion που έκαναν οι ηθοποιοί του Carousel.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο