21 Μαΐ 2016

Εθνικό θέατρο της Αγγλίας: Συμπρωταγωνιστές Χρήστος Κάλοου & Elizabeth McGovern στο έργο “Sunset at the villa Thalia” (“Ηλιοβασίλεμα στη βίλα Θάλεια”)


Και ναι, έξω πάμε καλά. 

Ο Χρήστος Κάλοου αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, τραγουδιστής, δάσκαλος και σκηνοθέτης ξανάνοιξε τα φτερά του και "προσγειώθηκε" ...
στο Εθνικό θέατρο της Αγγλίας μετά από οντισιόν όπου επιλέχθηκε να συμπρωταγωνιστήσει με την γνωστή σε όλους μας από την τηλεοπτική σειρά του bbc "downton Abbey" 




και υποψήφια για όσκαρ Αμερικανίδα Elizabeth McGovern στο έργο “Sunset at the villa Thalia” (“Ηλιοβασίλεμα στη βίλα Θάλεια”) του Βρετανού συγγραφέα Alexi Kaye Campbell.


Ο Χρήστος Κάλοου έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες, σειρές αλλά και βιντεοταινίες της δεκαετίας του '80 και 1990. Επίσης έχει πάρα πολλές συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις και έχει σκηνοθετήσει στην Ελλάδα και Κύπρο.


Ως τραγουδιστής εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision στο Ζάγκρεμπ με το τραγούδι "Χωρίς σκοπό". 


Ο Χρήστος Κάλλου διάνυσε μια μεγάλη πορεία γεμάτη επιτυχίες στο θέατρο και τη μουσική. Πρόζα, μουσικό θέατρο, δικό του συγκρότημα, δάσκαλος υποκριτικής. Έζησε αυτό το όνειρο που για πολλούς είναι άπιαστο. Είχε όμως και μια μεγάλη ατυχία. Στο ζενίθ της καριέρας του παθαίνει εγκεφαλικό και τον αφήνει για αρκετά χρόνια έξω από τα δρώμενα. Όπως ο ίδιος λέει σε συνέντευξή του, το ευτύχημα είναι ότι δεν του άφησε κάποιο πρόβλημα στην ομιλία.

Πάλεψε και τα κατάφερε. Ξαναέβαλε όπως αναφέραμε στην αρχή τα φτερά του και φέτος θα τον δούμε στο Εθνικό θέατρο της Αγγλίας δίπλα στην Elizabeth McGovern και ένα αξιόλογο επιτελείο ηθοποιών που θα κάνουν πρεμιέρα στις 25 Μαΐου 2016.




Περισσότερες πληροφορίες για το έργο καθώς και αποκλειστική συνέντευξη του Χρήστου Κάλοου θα έχουμε στο paraskinia.com τις επόμενες ημέρες.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο