13 Οκτ 2012

Νότης Σφακιανάκης: Να επαναστατήσουμε – Να τους πετάξουμε από τη Βουλή!

Άστραψε και βρόντηξε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής…

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real fm και τον Ν. Χατζηνικολάου επιτέθηκε στους 300 και κάλεσε τον ελληνικό λαό να επαναστατήσει…

«Σήμερα θα κάνω ραδιόφωνο, όπως στα χρόνια της αθωότητας πριν την κρίση. Επιστρέφω στις καλές συνήθειες, όταν συζητούσα με πετυχημένους ανθρώπους και από άλλους χώρους» είπε χθες ο Νίκος Χατζηνικολάου, λίγο πριν υποδεχτεί στο στούντιο του Real Fm, τον Νότη Σφακιανάκη. «Τον καλό φίλο, τον μεγάλο τραγουδιστή, τη μεγάλη φωνή και ψυχή» όπως τον χαρακτήρισε.

Στη μία ώρα που διήρκησε η συνέντευξη, ο ανατρεπτικός τραγουδιστής μίλησε για όλα.

«Η περιπέτεια της πατρίδας, με έχει επηρεάσει όπως όλους τους έλληνες, με τη διαφορά ότι εγώ χρόνια πριν το είχα αισθανθεί. Το 1996, όταν είχαμε κάνει μια συνέντευξη πάλι μαζί, και σου έλεγα ότι δεν ψηφίζω γιατί είναι δικαίωμα μου και το κάνω ότι θέλω, εσύ μου έλεγες ότι είναι αντισυνταγματικό. Το έκανα γιατί είναι ανάξιοι και ακατάλληλοι οι πολιτικοί μας και όχι γιατί δεν έχουν ικανότητες. Με μεγάλη ευκολία θα μπορούσαν να φέρουν την πατρίδα σε καλύτερη κατάσταση, αλλά υπηρετούν άλλα συμφέροντα».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου εξέφρασε και το παράπονό του, ότι τα τελευταία χρόνια, ο Νότης Σφακιανάκης έχει στραφεί στο πολιτικό τραγούδι…

Κρίση και θετικά

«Μόνο απογοήτευση, φόβος και τρόμος θα μείνει. Διότι αυτά τα “Μέσα Μαζικού Επηρεασμού και Εξευτελισμού” τους τρομάζουν. Έτσι τα λέω, εγώ. Δεν τον αφήνουν να επαναστατήσει τον έλληνα. Θα έπρεπε να μπούμε ειρηνικά μέσα στη βουλή και όλους, όσοι συμμετείχαν στο “παιχνίδι” να τους πετάξουμε έξω κακήν κακώς».

«Δεν έχουμε μέλλον. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, το καλλωπιστικό αυτό στοιχείο πότε πρέπει να διαλύσει τη βουλή που τυραννά έναν ολόκληρο λαό; Αυτοκτονούν άνθρωποι. Ειδάλλως να το κάνουμε εμείς, δια της βίας: Σε διώχνω ανώτατε αρχηγέ, σε απολύω. Θα πρέπει να κάνουμε επανάσταση, πραξικόπημα»

Εκκλησία

«Η Εκκλησία είναι μια ομάδα. Ο χριστιανισμός είναι ο εχθρός του Έλληνα. Εγώ πιστεύω στον άνθρωπο. Με έκαναν χριστιανό, δια της βίας. Ζούμε στο σκοταδισμό 2000 χρόνια. Γιατί πιο πριν, αποκτήσαμε μια Ακρόπολη, το μαντείο των Δελφών, μια Επίδαυρο.. και από τότε που ήρθε ο χριστιανισμός, μόνο κάτι μαύρα φορέματα, βλέπουμε».

«Το όρος Άθως μου το πήρατε και δεν επιτρέπεται να έρθει ούτε και η μάνα σας, εκεί μέσα».

«Έχω φίλους ιερείς και ένας εξ αυτών, είναι σπουδαίος. Τα παιδιά μου εγώ δεν τα βάφτισα, αλλά τα πήγα σε αυτόν τον εξαιρετικό και ταπεινό άνθρωπο να τα ράνει. Δεν είμαι Χριστιανός,είμαι άνθρωπος. Αγαπώ τους βουδιστές ανθρώπους, τους ανθρώπους χριστιανούς . Όποιον είναι καλός».

Πολιτική

«Αν θα πολιτευόμουν; Με ποιον; Μόνος μου; Απολύτως κανένα κόμμα, δεν με εκφράζει. Αγαπώ τη πατρίδα περισσότερο και από την οικογένεια μου, αλλά είμαστε στον αέρα και πέφτουμε. Και οι πολιτικοί συνεχίζουν να έχουν μίσος και μένος για την χώρα, γιατί μάλλον, δεν είναι έλληνες. Αν πιάσουμε το γενεαλογικό δένδρο πολλών, θα δούμε.. ότι δεν είναι έλληνες. Τομάρια, αποχωρήστε γιατί θα σας αποχωρήσουν δια της βίας».

Έρωτας

“Είμαι παντρεμένος και είμαι 28 χρόνια μαζί με τη γυναίκα μου! Πλέον ερωτεύομαι τραγούδια, εντυπωσιακά τοπία, αλλά σε μικρότερο βαθμό, σε σχέση με παλιά. Έχουμε πάψει να ζούμε το παρόν και σκεφτόμαστε μόνο το παρελθόν”.

Όπως ανακοίνωσε ο τραγουδιστής, στις 2 Νοεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης “Ιερά Οδός” τονίζοντας πως οι τιμές είναι ίδιες από το 1997, ενώ ο νέος του δίσκος θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

Κλείνοντας, ο Νότης Σφακιανάκης είπε πως: «Χωρίς να προσβάλλω κανέναν, αφιερώνω στον κόσμο το τραγούδι “Τα πρόβατα”».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο