12 Μαρ 2012

Η πρώτη συνέντευξη της κόρης της Whitney Houston

Η κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Oprah Winfrey σχετικά με την διάσημη μητέρα της, τον αντίκτυπο του θανάτου της, και την ζωή της τώρα.

Πρόκειται για την πρώτη συνέντευξη της Bobbi Kristina, μετά τον θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας. Η Bobbi Kristina είναι το μοναδικό παιδί και κληρονόμος της τραγουδίστριας. Η Whitney απέκτησε την κόρη της από τον γάμο της με τον .... Bobby Brown.

Η 19χρονη Bobbi Kristina ανέφερε στην Oprah ότι ακόμη και μετά τον θάνατο της μητέρας της, την ακούει να της μιλάει και να της λέει πως πρέπει να συνεχίσει να ζει. Η μοναχοκόρη της Whitney Houston και μοναδική της κληρονόμος, ανέφερε ότι είναι καλά, όσο καλά μπορεί να είναι αφού έχασε τη μητέρα της.

Η Bobbi Kristina τόνισε επίσης προς την Oprah Winfrey ότι εκτός του ότι ακούει τη φωνή της μητέρας της να τη συμβουλεύει, νιώθει πάντα την παρουσία της ενώ ισχυρίστηκε πως μπορεί να της μιλάει ακόμη.

Στη διάρκεια της προβολής της συνέντευξης, η Oprah Winfrey αποκάλυψε πως η Whitney Houston βρέθηκε στη μπανιέρα της, γυμνή, μπρούμυτα, με το πρόσωπο μέσα στο νερό.

Η νύφη της τραγουδίστριας και μάνατζερ της Patricia Houston είπε στην Oprah ότι το άψυχο κορμί της Houston ανακάλυψε η βοηθός της. Ένας φρουρός προσπάθησε να την επαναφέρει στη ζωή, αλλά οι προσπάθειες του ήταν μάταιες. Η Patricia Houston ανέφερε ακόμη πως η τραγουδίστρια είχε μια ήρεμη όψη.

Στην Oprah Winfrey μίλησε και ο αδερφός της τραγουδίστριας Gary, ο οποίος και ξεκαθάρισε πως η οικογένεια της αδικοχαμένης Whitney δεν ζήτησε από τον πρώην σύζυγο της Bobby Brown να φύγει από την κηδεία της. Ακόμη, ανέφερε πως η οικογένεια της Whitney δεν θύμωσε με τη φωτογραφία της σταρ μέσα στο φέρετρο, που δημοσιεύθηκε από γνωστό περιοδικό.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο