27 Νοε 2016

Amityville: Το στοιχειωμένο σπίτι που έγινε ο τάφος για 6 ανθρώπους


Η παράνοια που οδήγησε στη σφαγή μιας οικογένειας...
Το Amityville, μια περιοχή στο Long island της Νέας Υόρκης, έχει μείνει στην ιστορία, για τη πολύνεκρη δολοφονία, σε μια μονοκατοικία της κοινότητας.

Θα μου πείτε δολοφονίες γίνονται συχνά, τι το αξιοπερίεργο είχε αυτή η υπόθεση; Ο δολοφόνος ήταν ο γιος της οικογένειας, ο οποίος οδηγήθηκε στο έγκλημα, από φωνές που τον καθοδηγούσαν.

Η ιστορία έχει τόσο ενδιαφέρον, που το Hollywood, την έχει τιμήσει σε πολλές versions.


«Πρέπει να με βοηθήσεις! Νομίζω πως κάποιος πυροβόλησε τους γονείς μου», ήταν τα λόγια του μεγαλύτερου γιου της οικογενείας ΝτεΦέο στον ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ Henry's στις 6 το πρωί της 13ης Νοεμβρίου. Ο νεαρός, τακτικός θαμώνας, εισήλθε στο γνωστό μπαρ της περιοχής φανερά αναστατωμένος, εκλιπαρώντας για βοήθεια, τη στιγμή που το Amityville βρισκόταν ένα βήμα πριν την ανακάλυψη της μεγαλύτερης οικογενειακής τραγωδίας της περιοχής.


Λίγες ώρες αργότερα, η αστυνομία και η τοπική κοινωνία, ερχόταν αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα. Ολόκληρη η οικογένεια Ντεφέο είχε πυροβοληθεί και κείτονταν νεκροί στα κρεβάτια τους.


Οι πυροβολισμοί ήταν απο πολύ κοντινή απόσταση, και τα θύματα πιάστηκαν στον ύπνο. Τα τραύματα ήταν, σοκαριστικά, καθώς η καραμπίνα, λόγω ότι εκπυρσοκρότησε σχεδόν εξ επαφής, δημιούργησες μεγάλες ζημιές.


Ο 23χρονος ΝτεΦέο, φυγαδεύεται από την αστυνομία, γιατί αρχικά η αστυνομία πιστεύει, ότι πρόκειται ξεκαθάρισμα λογαριασμών και κινδυνεύει. Γρήγορα, όμως παρατηρούν μια περίεργη συμπεριφορά, που τους κινεί την περιέργεια.

Ομολογεί, ότι αυτός, είναι ο δολοφόνος και ότι απλά εκτελούσε εντολές, από απόκοσμες δυνάμεις, που του φωνάζαν, να τους σκοτώσει. Δεν μπορούσε να αντισταθεί, στις φωνές, και ότι τους λύτρωσε για τις αμαρτίες τους.
Ο δράστης καταδικάστηκε σε 6 φορές ισόβια κάθειρξη και μέχρι σήμερα εκτίει την ποινή του στις υψίστης ασφαλείας φυλακές Sullivan Correctional Facility της Νέας Υόρκης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο