6 Μαρ 2023

Ανοίγει η αγορά των audiobooks -Παρήχθησαν 534 τίτλοι ηχητικών βιβλίων σε έναν χρόνο


Κατακόρυφη είναι η αύξηση παραγωγής ηχητικών βιβλίων, audiobooks, το 2022 όπως προκύπτει από τις εγγραφές στην βιβλιογραφική βάση οσδέλnet.

534 τίτλοι ηχητικών βιβλίων μεσα σε ...έναν χρόνο

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου - ΟΣΔΕΛ, παρήχθησαν 534 τίτλοι ηχητικών βιβλίων, έναντι 98 το 2021 και 15 το 2020.

Ο Τζέιμς Μποντ... αλλάζει: Τα βιβλία του Ίαν Φλέμινγκ επανεκδίδονται χωρίς φυλετικές αναφορές

Ο οργανισμός προσθέτει: «όπως είναι προφανές, το 2022 είναι χρονιά-ορόσημο για την αγορά των ηχητικών βιβλίων στη χώρα μας.

Υπάρχουν πλέον και στην Ελλάδα ενδείξεις ότι ανοίγει η αγορά των audiobooks. Νέοι παίκτες εμφανίζονται, οι μεγάλες αλυσίδες εξετάζουν το ενδεχόμενο να δραστηριοποιηθούν στο αντικείμενο και οι χρήστες εξοικειώνονται με την ακρόαση ηχητικών αρχείων (podcasts, on demand ραδιοφωνικές εκπομπές, κτλ.) μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών. Οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα θα είναι ενδιαφέρουσες για την αγορά των ακουστικών βιβλίων».<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/politismos/anoigei-i-agora-ton-audiobooks">Ανοίγει η αγορά των audiobooks -Παρήχθησαν 534 τίτλοι ηχητικών βιβλίων σε έναν χρόνο - iefimerida.gr</a></p>

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο