29 Ιαν 2023

"Πλημμύρισε" το θέατρο Σαλαμίνας στην κοπή της πίτας του. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό.


 Πλημμύρισε από κόσμο το θέατρο Σαλαμίνας στο πρώτο ...επίσημο κάλεσμα για την κοπή της πίτας του. Η πςαρουσία απλών επισκεπτών φίλων του θεάτρου, επισήμων και εκπροσώπων πολιτικών φορέων και συλλόγων δείχνει πως αυτή η προσπάθεια αγκαλιάζεται και η στήριξή της είναι γεγονός.

Η βραδιά ξεκίνησε με τα μέλη του θεάτρου Σαλαμίνας μαζί με τον ιδρυτή του να υποδέχονται στο φουαγιέ όλους τους προσκεκλημένους υπό των ήχων swing jazz μουσικής. Έπειτα και αφού ήρθαν όλοι οι καλεσμένοι, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τους μαθητές του εργαστηρίου του θεάτρου Σαλαμίνας δύο μονόπρακτα έργα. Την ψεύτρα του Ζαν Κοκτό και το δίκανο του Μουρσελά. Οι καλεσμένοι ενθουσιάστηκαν με την παράσταση και τον χώρο του θεάτρου που είναι διακοσμημένος σε στυλ art nouveau.

Παρακάτω αναφέρουμε όλους όσους παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους: Οι βουλευτές Β' Πειραιά κυρία Ασημακοπούλου από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και τον κύριο Αλεξιάδη από το Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α., η πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νήσων και Πειραιώς κα. Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη - υποψήφια δήμαρχος Σαλαμίνας-, η Πρόεδρος της κοινότητας Αμπελακίων κα. Σταυρούλα Μαγιάτη, η εκπρόσωπος του Προέδρου της κοινότητας Σαλαμίνας κα. Κουλουριώτη Δικαία, η Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας κα. Θεοχαρούλα Κοντούλη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Φίλων Α.με.Α κα. Γιούλη Καλιότσου, η Πρόεδρος της Α'Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα. Κεραμάρη Βάια, η Αντιπρόεδρος της Α'Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα. Παπαθεοχάρη Ευαγγελία. Επίσης παρευρέθηκαν τα μέλη του Λαογραφικού Χορευτικού  Ομίλου "Οι Κρηταγενείς", ο σκηνοθέτης κος Κανέλλης και τα μέλη της θεατρικής ομάδας "Ονειροτέχνες",  εκπροσώποι του συλλόγου Ρυθμικής Γυμναστικής του Αμπελακιακού, η εφημερίδες "ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" & "ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ", ο εικαστικός, κος Στέλιος Καγιαδάκης, η ηθοποιός κυρία Άννυ Λούλου, ο ηθοποιός κος Χρήστο Κάλλοου, ο φωτογράφος-σκηνοθέτης κος Ευάγγελος Κάλλοου ο οποίος και ανέλαβε την φωτογράφιση της εκδήλωσης, καθώς επίσης και ο πατέρας Παναγιώτης Μούλτος που τέλεσε τον αγιασμό του Θεάτρου Σαλαμίνας για το νέο ξεκίνημα της χρονιάς και ευλόγησε την βασιλόπιτα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το φλουρί από την βασιλόπιτα του ΔΣ έπεσε μισό μισό στον ιδρυτή του θεάτρου Σαλαμίνας Κον Στέφανο Καρυδάκη και το φλουρί από την πίτα των προσκεκλημένων στην υποψήφια δήμαρχο Σαλαμίνας Κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη.

Φωτογραφίες: Ευάγγελος Κάλλοου.





















Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο