3 Δεκ 2021

«Μπράβοι» ανέβηκαν στη σκηνή και διέκοψαν την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου! (Video)


Μία πρωτοφανής επίθεση με στόχο την λογοκρισία καταγγέλλει ο Χρ. Ζαραλίκος - Στο οργανωμένο «πέσιμο» και η τηλεπαρουσιάστρια ...Σάσα ΣταμάτηΜια πρωτοφανή επίθεση με στόχο την λογοκρισία σε θεατρική παράσταση, καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο γνωστός κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος, στο θέατρο «Καρέζη» ενώ βρισκόταν στη σκηνή!

Σε βίντεο που κάνουν τον γύρω του διαδικτύου, φαίνεται η τηλεπαρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη μαζί με μπράβους, όπως καταγγέλλει ο Χριστόφορος Ζαραλίκος να έχουν ανεβεί στη σκηνή για να διακόψουν την παράσταση.. Σύμφωνα με τις καταγγελίες στα social media η πρωτοφανής επίθεση συνέβη εξαιτίας της αναφοράς του κωμικού σε γνωστό εφοπλιστή.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος με ανάρτησή του στο Twitter στις 2 τα ξημερώματα ανέφερε:


«Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».


Ο Χρ. Ζαραλίκος καθόλη τη διάρκεια των διαπληκτισμών προσπαθούσε να αποκλιμακώσει την κατάσταση, αλλά και να προστατέψει τους δράστες από την οργή του κοινού, λέγοντας «εδώ δε βρίζουμε», «θα βγουν οι άνθρωποι, αφού δεν τους αρέσει…»

Ο κόσμος εξοργισμένος από το την τραμπούκικη επίθεση, μπήκε ασπίδα μπροστά στον Ζαραλίκο, βγάζοντας έξω από το θέατρο τους μπράβους… Πηγή: www.rosa.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο