23 Μαρ 2021

Toμ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον καλούν τον κόσμο να γιορτάσει τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας της Ελλάδας


Από τις λίγες φορές που τον έχουμε δει τόσο κεφάτο… Ο Τομ Χανκς καλεί τον κόσμο... να γιορτάσει με την Ελλάδα τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 σε ένα απολαυστικό βίντεο από τον περασμένο Μάρτιο, που γίνεται αυτές τις μέρες απολύτως επίκαιρο.

 

«Ελλάδα, ο τόπος της ομορφιάς, της Δημοκρατίας, των φιλοσόφων, των υπέροχων ανθρώπων», λέει ο Τομ Χανκς, μετρώντας με τα δάχτυλα για κάθε ιδιαίτερη αναφορά στο μοναδικό βίντεο που ετοίμασε με την Ρίτα Γουίλσον. Αφορμή για το κάλεσμα του μεγάλου σταρ και της συζύγου του, κορυφαίας κινηματογραφικής παραγωγού, συνθέτριας και τραγουδίστριας είναι ο εορτασμός των 200 ετών από την Επανάσταση. Το βίντεο που ετοίμασαν πριν από ακριβώς έναν χρόνο γίνεται απολύτως επίκαιρο καθώς μπαίνουμε στην εβδομάδα της 25ης Μαρτίου.

Γελώντας, τονίζοντας κάθε λέξη ο Τομ Χανκς συμμετέχει στο μήνυμα της συζύγου, παινεύεται ότι έχει την ελληνική ιθαγένεια και επεκτείνει το κάλεσμα στο παγκόσμιο κοινό να επισκεφθεί την Ελλάδα και πέρα τους εορτασμούς αυτούς καθ’αυτούς. Στο τέλος η Ρίτα Γουίλσον παραπέμπει στο site του Ελλάδα 2021. To βίντεο στον λογαριασμό του Greek City Times στο youtube.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο