10 Μαρ 2021

Πιθανή έρευνα για πoρνογραφία ανηλίκων στην υπόθεση Λιγνάδη


Σε εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική έρευνα για την τρίτη μήνυση που υπεβλήθη στις αρχές του μήνα σε... βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό

Ο μηνυτής κατέθεσε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι ο σκηνοθέτης του είχε δείξει στον υπολογιστή του στο σπίτι του στο Μεταξουργείο οπτικό υλικό με ανήλικους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιεχόμενο της κατάθεσής του θα αξιολογηθεί από τον εποπτεύοντα εισαγγελέα, για το εάν προκύπτουν ενδείξεις και για τέλεση άλλων αδικημάτων, όπως πoρνογραφία ανηλίκων.

Παράλληλα, ο δικηγόρος δυο εκ των μηνυτών Γιάννης Βλάχος, υπέβαλε στην ανακρίτρια αίτημα για άρση του απορρήτου επικοινωνιών του κατηγορούμενου, προκειμένου να διερευνηθούν η ηλεκτρονική του αλληλογραφία και οι προσωπικοί του λογαριασμοί στο facebook και άλλα κοινωνικά δίκτυα για ενδεχόμενα ίχνη «ύποπτων» αναζητήσεων.


Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας πασίγνωστος ηθοποιός

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η έρευνα της Εισαγγελίας για πασίγνωστο πρωταγωνιστή, ο οποίος φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο μετά από δύο καταγγελίες γυναικών για απόπειρα βιασμού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος του μήνα η έρευνα θα έχει ολοκληρωθεί, καθώς θα έχουν ληφθεί καταθέσεις από τις καταγγέλλουσες και άλλους μάρτυρες, ενώ ο ηθοποιός αναμένεται να κληθεί να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου, πριν ο εισαγγελέας αποφασίσει για το εάν θα ασκήσει δίωξη ή όχι.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο