10 Μαρ 2021

Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Ασημίνα «αρπάζουν» τον Σέργιο και εγκαταλείπουν το Διαφάνι


Απρόσμενη τροπή παίρνουν τα γεγονότα στις Άγριες Μέλισσες μετά την απόφαση του Νικηφόρου και της Ασημίνας να ...μετακομίσουν μόνιμα στο Παρίσι. Η Δρόσω, έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντή είναι αποφασισμένη να φθάσει μέχρι τέλους ώστε να κρατήσει κοντά της τον γιο της. 

Οι δυο τους κάνουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον τους, εκείνοι, ομως, δε διστάζουν να φύγουν τελικά από την Ελλάδα. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής τους ακολουθούν στη γαλλική πρωτεύουσα, αποφασισμένοι να μην παραδώσουν τα όπλα. 

Τότε ο Νικηφόρος παίζει το τελευταίο του χαρτί. Προτείνει στον Κωνσταντή να του παραχωρήσει την περιουσία που του αναλογεί και να γίνει εκείνος ο συνεχιστής του Δούκα με αντάλλαγμα να σταματήσει να βοηθάει τη Δρόσω. Εκείνος, ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένος να προδώσει τη Δρόσω και αρνείται.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, οι δύο αδελφές έχουν μια ειλικρινή συζήτηση η οποία καταλήγει σε μια συμβιβαστική λύση. Η Ασημίνα πείθει τη Δρόσω να φύγει από το Παρίσι, ενώ στη συνέχεια προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο πως πρέπει να επιστρέψουν στο χωριό. Εκείνος, όμως, είναι ανένδοτος και αποφασισμένος να μείνει με το παιδί στο Παρίσι.

Η Δρόσω, πεπεισμένη πως η αδελφή της θα γυρίσει σύντομα πίσω, επιστρέφει με τον Κωνσταντή στο Διαφάνι…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο