6 Μαρ 2021

Δημήτρης Μυράτ: «Παραιτήθηκα από το Εθνικό όταν βγήκα ραντεβού με τη μαθήτριά μου Βούλα Ζουμπουλάκη»


Σχεδόν 70 χρόνια μετά, ο σπουδαίος ηθοποιός Δημήτρης Μυράτ γίνεται viral, με αφορμή τις σεξουαλικές κακοποιήσεις και ...τους βιασμούς στον καλλιτεχνικό χώρο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο μεγάλος ηθοποιός είχε παραιτηθεί από το Εθνικό Θέατρο καθώς ερωτεύτηκε τη Βούλα Ζουμπουλάκη, με την οποία και έζησε για 40 χρόνια.

 

Σε συνέντευξή τους στον Βασίλη Τσιβιλίκα το 1986, στην εκπομπή «Καλλιτεχνικό Καφενείο», η Βούλα Ζουμπουλάκη περιέγραψε πώς γνωρίστηκαν, ενώ ο Δημήτρης Μυράτ αποκάλυψε ότι η Βούλα Ζουμπουλάκη ήταν μαθήτριά του στο Εθνικό Θέατρο. Επειδή του άρεσε και κατάλαβε ότι της άρεσε, της έκλεισε ραντεβού, αλλά την επόμενη ημέρα παραιτήθηκε.

«Ήταν μαθήτριά μου και εγώ ήμουν καθηγητής του Εθνικού Θεάτρου, πολλά χρόνια πριν. Όταν λοιπόν βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού στον κινηματογράφο Παλλάς θυμάμαι, την άλλη μέρα παραιτήθηκα από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου για να μη δώσω την εντύπωση ότι εκμεταλλεύομαι τη θέση μου ως καθηγητής και έχω σχέση με μαθήτριες», είχε πει ο Δημήτρης Μυράτ.

Χρόνια μετά, η παραίτηση του ηθοποιού έγινε viral και η δήλωσή του έγινε viral, καθώς τη δημοσίευσαν στα social media πολλοί ηθοποιοί, μετά τα όσα αποκαλύπτονται για τον καλλιτεχνικό κόσμου.

Μετά το 3ο λεπτό:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο