5 Μαρ 2021

Κοκκινόπουλος: «Ο Λιγνάδης ξεκίνησε απεργία πείνας και απαιτεί να μεταφερθεί σε φυλακές ανηλίκων»


Ο Πάνος Κοκκινόπουλος, σκηνοθέτης του «Κόκκινου Κύκλου», της «10ης Εντολής», του «Ου Φονεύσεις» και ...τόσων άλλων επιτυχιών σχολιάζει με ένα «σμπάρο δυο τρυγόνια».

O γνωστός σκηνοθέτης κάνει συχνά αναρτήσεις «φωτιά» για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

/////////////////////////////

Μερικές από τις χαρακτηριστικές φράσεις που έχει χρησιμοποιήσει είναι: «Τιμή και δόξα στη γόβα της Βατίδου», «Φοβερά αντανακλαστικά. Διέταξαν έρευνα στο σπίτι του Λιγνάδη», «Ο Λιγνάδης εξαπάτησε ανακριτή και εισαγγελέα με τη βαθιά υποκριτική του τέχνη», «Παραγραφή δεν σημαίνει αθωότητα». Ο Κοκκινόπουλος έκανε ένα «διπλά» ειρωνικό σχόλιο για τον Δημήτρη Λιγνάδη που βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης: «Ο Λιγνάδης ξεκίνησε απεργία πείνας και απαιτεί να μεταφερθεί σε φυλακές ανηλίκων».


Κοκκινόπουλος: Φτάνει πια με τους «εμένα δεν μου συνέβη»


Με μια παλιότερη ανάρτησή του στο Instagram, o σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος εξέφρασε τη δική του αντίδραση για τις απανωτές καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, βίας και κακοποιητικής συμπεριφοράς που αποκαλύπτονται στον χώρο του θεάματος.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος γράφει: «Φτάνει πια με τους “εμένα δεν μου συνέβη”. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Δεν δίνουμε δεκάρα γι΄ αυτό που ΔΕΝ σας συνέβη. Μας ενδιαφέρει μονάχα αυτό που συνέβη σε κάποιους άλλους.

Δεν είστε μωρά. Ο κόσμος δεν γυρνάει γύρω σας. Βγείτε επιτέλους από το στοματικό στάδιο και περάστε στο οιδιπόδειο. Έχετε ακούσει την ενσυναίσθηση;

Όταν μπορέσεις να δεις, να καταλάβεις και να αισθανθείς το βλέμμα του άλλου, ίσως μπορέσεις να αισθανθείς καλύτερα τη ζωή. Και ίσως, λέω ίσως, κάποια στιγμή να αισθανθείς κι αυτό που κάποιοι λένε τέχνη» έγραψε ο σκηνοθέτης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο