1 Μαρ 2021

Θετική στον κορονοϊό η Σμαράγδα Καρύδη


Σε καραντίνα έχει μπει η Σμαράγδα Καρύδη μετά τη διάγνωση ότι νοσεί από κορονοϊό.

Τα γυρίσματα για... το Celebrity Game Night έχουν ξεκινήσει λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και την περασμένη βδομάδα μάλιστα το τεστ κορονοϊού είχε βγει αρνητικό και για τη Σμαράγδα Καρύδη αλλά για όλους τους υπόλοιπους εργαζομένους και καλεσμένους στο τηλεπαιχνίδι.

 


Ωστόσο ενόψει καινούργιου γυρίσματος υποβλήθηκε ξανά σε τεστ όπου βγήκε θετικό. Αμέσως η Σμαράγδα Καρύδη ειδοποίησε το MEGA και την παραγωγή που έκανε ξανά τεστ στους εργαζομένους χωρίς έως τώρα να έχει βγει κάποιο άλλο δείγμα θετικό.

Ακολουθώντας το πρωτόκολλο η Σμαράγδα Καρύδη έχει μπει σε καραντίνα ενώ δεν έχει εκδηλώσει κάποιο σοβαρό σύμπτωμα. Ευχόμαστε όλα να εξελιχθούν καλά και σύντομα η Σμαράγδα να βρεθεί ξανά στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Λόγω μάλιστα των εξελίξεων το MEGA προσανατολίζεται να αναβάλλει μία βδομάδα την πρεμιέρα του Celebrity Game Night ώστε μέχρι να προβληθούν τα ήδη μαγνητοσκοπημένα επεισόδια να έχει παρέλθει ο απαιτούμενος χρόνος και να έχουν ξεκινήσει ξανά τα γυρίσματα για να μην διακοπεί η ροή προβολής της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο