4 Ιαν 2021

Το Seχ and the City επιστρέφει: 10 πράγματα που δεν ήξερες


Σύμφωνα με πηγές το Sex and the City θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη, με μικρό αριθμό επεισοδίων και θα προβληθεί μέσω... της πλατφόρμας του HBO Max, χωρίς όμως τη Samantha! Πάμε να δούμε 10 facts που ενδεχομένως να μην είχατε ακούσει ποτέ!

 

1. Η Sarah Jessica Parker έχει πει στο παρελθόν ότι οι τρεις κολλητές φίλες της Carrie Bradsaw ίσως να μην υπήρξαν πουθενά αλλού παρά μόνο στη δική της φαντασία. «Δεν ξέρουμε καν αν η Samantha, η Miranda και η Charlotte ήταν αληθινές», είπε η Πάρκερ και έσπευσε να εξηγήσει τους λόγους. «Σκέφτομαι συχνά ότι η Carrie απλώς τις φαντάστηκε. Η Carrie είναι συγγραφέας. Διηγείται μια ιστορία κάθε εβδομάδα. Πάντα αυτό που βλέπουμε είναι τα γεγονότα από τη δική της σκοπιά. Πάντα…»

2. Η τούλινη φούστα που φορά η Carrie στους τίτλους έναρξης... είναι αγορά από ένα παζάρι. Κοστίζει 5 $!

3. Η Cynthia Nixon είναι φυσική ξανθιά. 'Εβαψε κόκκινα τα μαλλιά της για να παίξει τη Μιράντα.

4. Στην πρώτη ταινία, η Carrie δανείζεται το βιβλίο Love Letters of Great Men από τη βιβλιοθήκη. Αυτό το βιβλίο όμως, δεν υπήρχε όταν κυκλοφόρησε η ταινία. Ωστόσο, τόσοι πολλοί θαυμαστές ήθελαν να το αγοράσουν που πραγματικά δημοσιεύτηκε.

5. Η πέμπτη σεζόν έχει μόνο οκτώ επεισόδια, επειδή η Sarah Jessica Parker ήταν έγκυος στην πραγματική ζωή.

6. Το 2012, το διαμέρισμα στo οποίo "έζησε" η Carrie πωλήθηκε για 9,65 εκατομμύρια δολάρια.

7. Ο ρόλος του Matthew McConaughey στο επεισόδιο "Escape From New York" γράφτηκε για τον Alec Baldwin. Ωστόσο, ο Baldwin το απέρριψε.

8. H Kim Cattrall απέρριψε το ρόλο της Samantha δύο φορές πριν αποφασίσει να πει το μεγάλο "ναι".

9. Η μουσική κατά τη διάρκεια της παραμονής της Carrie στο Παρίσι γράφτηκε από τον Mikhail Baryshnikov.

10. Στην αρχή του γάμου της Charlotte Σαρλότ, ακούγεται ένα σκωτσέζικο ρέκβιεμ, για να συμβολίσει την είσοδό της σε έναν κακό γάμο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο