11 Δεκ 2020

Γιάννης Μπέζος: «Με την κρίση καλό θα είναι κάποιοι άνθρωποι του χώρου να πάνε σπίτι τους» (video)


Σε πολλούς αρέσει και σε άλλους όχι! Οι δηλώσεις του πάντα γίνονται αφορμή συζητήσεων γιατί απλά είναι σκληρές! Θα προτιμούσαμε ...βέβαια να κάνει όνομαστικές δηλώσεις και να μην τους παίρνει όλους η μπάλα !

 

«Φίλους κολλητούς δεν έχω. Επιλεκτικός είμαι. Δύσκολος δεν είμαι. Για να το διευκρινίσω, επιλέγω εγώ με ποιους θα επικοινωνήσω. Στα επαγγελματικά με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και επειδή αισθάνομαι υπόλογος σε τηλεθεατές και θεατές, δεν με ενδιαφέρει να έχω και άριστες σχέσεις με κάποιον που συνεργάζομαι, αλλά το αποτέλεσμα», δήλωσε ο καλλιτέχνης

Ο ίδιος σημείωσε ακόμα πως δίνει χώρο στα νέα παιδιά και βοηθάει επιλεκτικά. «Eίμαι βέβαιος ότι δίνω αρκετό έως πολύ χώρο στα νέα παιδιά, αλλά επιλεκτικά. Κυρίως στην τηλεόραση είναι μεγαλύτερο το πεδίο που μπορείς να βοηθήσεις, να μπούνε κάποιοι άνθρωποι στον στίβο αυτόν και να προχωρήσουν», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ενώ, όταν ο Τάκης Χατζής τον ρώτησε για το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει, είτε δήλωση, ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε:

«Ακραίο; Είχα κάνει μια δήλωση κάποτε με την κρίση την μεγάλη την οικονομική, η οποία είχε αντίκτυπο και στην τηλεόραση ότι καλό είναι κάποιοι άνθρωποι να πάνε στα σπίτια τους. Πρέπει τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν και να καταλάβουμε ότι αυτή η δουλειά δεν είναι για όλους.

Το ότι είχε αντιδράσεις το θεώρησα φυσικό. Θα ήταν και ανώμαλο να μην έχει αντιδράσεις αλλά, ένας από τους λόγους που την έκανα, ήταν για να δημιουργηθούν και αντιδράσεις να ξεκουνηθούμε λιγάκι. Πάντα σκέφτομαι πριν μιλήσω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο