17 Δεκ 2020

Εξαλλος ο Τομ Κρουζ, «τα χώνει» στο συνεργείο του γιατί δεν τηρεί τα μέτρα για τον κορωνοϊό -3 λεπτά μπινελίκια [ηχητικό]


Αυτή είναι η στιγμή που ο Τομ Κρουζ επιτέθηκε φραστικά στο προσωπικό του για παραβίαση των ...κανόνων του κορωνοϊού στα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας.

 

Ο εξαγριωμένος 58χρονος ηθοποιός, σε ηχητικό βίντεο που έχει στην κατοχή της η New York Post, ακούγεται να ξεσπά σε βωμολοχίες επί τρία λεπτά και περισσότερο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας«Mission: Impossible 7» στα στούντιο της Warner Bros, στο Χερτφορντσάιρ.

«Κάνουν πάλι ταινίες στο Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή εξαιτίας μας. Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίας, μαλ@@@», φωνάζει στο ηχητικό κλιπ. «Δεν θέλω να το ξαναδώ αυτό ποτέ ξανά! Ποτέ», συνεχίζει. Και στη συνέχεια ο Τομ Κρουζ τους προειδοποιεί: «Αν σας ξαναδώ να το κάνετε, θα φύγετε, γαμ@@@. Κι αν κάποιος από το συνεργείο το κάνει, αυτό ήταν -και εσείς, και εσείς. Κι εσείς, ούτε να το ξανασκεφτείτε να το κάνετε, γαμ@@@».


Γιατί ξέσπασε ο Τομ Κρουζ;

Ο διάσημος ηθοποιός ξέσπασε βλέποντας δύο μέλη του συνεργείου να στέκονται σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων μεταξύ τους πάνω από έναν υπολογιστή, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun. Ο Τομ Κρουζ λέγεται ότι είναι πολύ αυστηρός διότι θέλει να διασφαλίσει πως τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας θα συνεχιστούν εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, μετά από πολλές καθυστερήσεις που σχετίζονται με την πανδημία. Μάλιστα, πλήρωσε 676.000 δολάρια για ένα παλιό κρουαζιερόπλοιο, ώστε να απομονωθεί το καστ και το συνεργείο, αναφέρει η Sun.

Ο Τομ Κρουζ με την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Mission Impossible] σε γύρισμα στην Ρώμη

«Δεν θα σταματήσουμε αυτή τη γαμ@@@ ταινία! Είναι κατανοητό;», ακούγεται να φωνάζει στο ηχητικό. Είπε επίσης στο προσωπικό πως δεν δέχεται πλέον άλλες συγγνώμες. «Να πάτε να το πείτε σε αυτούς που χάνουν τα σπίτια τους επειδή η βιομηχανία μας έχει κλείσει. Δεν θα έχουν φαγητό για το σπίτι τους, ούτε για να πληρώσουν για την εκπαίδευση των παιδιών τους», ακούγεται να λέει ο Τομ Κρουζ. «Με αυτή τη σκέψη κοιμάμαι κάθε βράδυ. Το μέλλον αυτής της γαμ@@@ βιομηχανίας. Λυπάμαι, λοιπόν, που δεν δέχομαι τη συγγνώμη σας», λέει και συνεχίζει: «Εάν σας ξαναδώ να το κάνετε, θα φύγετε, γαμ@@@. Είμαι σαφής;».


Με το μέρος του και ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Το ξέσπασμα του Τομ Κρουζ υποστηρίχθηκε και από άλλους ηθοποιούς, συμπεριλαμβανομένου του Τζορτζ Κλούνεϊ, που δήλωσε σε συνέντευξή του πως δεν βρήκε υπερβολικό το ξέσπασμα του Τομ Κρουζ διότι είναι όντως πρόβλημα. «Καταλαβαίνω γιατί το έκανε. Δεν κάνει κανένα λάθος σχετικά με αυτό», πρόσθεσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο