9 Οκτ 2020

Νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ έκπληξη από τον Χρήστο Κάλλοου - Δείτε το εδώ


Ο Χρήστος Κάλοου μας εκπλήσσει με ένα νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε χτες στα Ιταλικά και ένα ...βίντεο κλιπ πρωτότυπο και εμπνευσμένο, το οποίο δημιούργησε ο γιος του Βαγγέλης Κάλλοου και παρόμοιο δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική αγορά.

 

Το τραγούδι έχει τίτλο Un motivo.. Sfidare la vita που στα Ελληνικά σημαίνει ένας λόγος για να προκαλέσεις τη ζωή, όπως μας είπε ο ίδιος μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το paraskinia.com μαζί του, το τραγούδι το αφιερώνουν στους Κουβανούς γιατρούς για την αλληλεγγύη και τη βοήθεια που προσέφεραν στη διάρκεια της πανδημίας.
Διαβάζοντας τους υπότιτλους όσοι δεν γνωρίζετε Ιταλικά θα καταλάβετε ότι είναι ακριβώς αυτό που βιώνουμε σήμερα σ'όλο τον κόσμο λόγω covid. Και βλέποντας τους Κουβανούς γιατρούς στα νοσοκομεία του Μιλάνου και του Μπέργκαμο να βοηθούν αλληλέγγυα με ανθρωπιά και κίνδυνο ζωής τους, τους τό  αφιερώνουμε με την ευχή να τους δοθεί  το Νόμπελ Ειρήνης, τονίζει ο Χρήστος Κάλλοου.


Ακολουθούν οι συντελεστές:

Τραγουδάει ο Χρήστος Κάλλοου
Στίχοι & Μουσική: Αναστάσιος Μίχος
Βίντεο: Ευάγγελος Κάλλοου
Ενορχήστρωση & Mastering: Άκης Μελής του Earth Sound Studio
Πλήκτρα: Άκης Μελής
Κιθάρες: Χρήστος Ρεπούσης
Βιολί: Δημήτρης Καζάνης
Μπάσο: Στέλιος Φρειδερίκος
Ντραμς: Χρήστος Αλεξόπουλος


Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο στιχουργός είναι γιατρός, εμπνεύστηκε από τον Χρήστο Κάλοου και την δύναμη που επέδειξε μετά την άτυχη στιγμή στη ζωή του όταν υπέστη εγκεφαλικό και δεν το έβαλε κάτω. Ο στιχουργός γιατρός Αναστάσιος Μίχος, ο οποίος υπογράφει και την μουσική, εργάζεται αυτή την περίοδο στο νοσοκομείο Λαμίας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο