14 Οκτ 2020

«Ακόμα ζω με τα χρήματα από το Ευτυχισμένοι Μαζί. Έπαιρνα 1.000€ για κάθε επεισόδιο.»


Αλεξάνδρα Παντελάκη: Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην «Φωλιά των Κου Κου» και ...την τηλεόραση του «Star». Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στις δηλώσεις της για τη συμμετοχή της στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», καθώς και για τις «Άγριες Μέλισσες». Αναλυτικότερα:

Αλεξάνδρα Παντελάκη: Οι αρχικές δηλώσεις τις

Για τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες είπε: «Όταν με πήρε τηλέφωνο ο κος Χαρίτος, κόντεψε να μου πέσει το ακουστικό από τη χαρά μου. Μου είπε ‘’σε θέλω για ένα ρόλο περίπου 40 επεισόδια, μέσα στη φυλακή. Το μόνο που θα σου ζητήσω είναι να βάψεις τα μαλλιά σου’’». Δεν υπήρχαν πολλές ξανθιές εκείνη την εποχή στην Ελλάδα. Έχουμε μια σχέση μάνας και κόρης. Είναι πολύ συγκινητικό ότι μια μέρα που με βλέπει να κρατάω στα χέρια μου την Αγία Γραφή χωρίς να ξέρω να διαβάζω, μου λέει θα σε μάθω εγώ γράμματα», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Στη συνέχεια δήλωσε: «Έχουμε έναν φοβερό βασανιστή, ο οποίος είναι ο διευθυντής των φυλακών, ο γλυκύτατος κατά τ’ άλλα Βασίλης Μπισμπίκης. Η Ελένη περνάει πολλά βασανιστήρια, απομόνωση, την καταβρέχουν, την δέρνουν… ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Έχει πολύ έντονες σκηνές. Πιστεύω ότι μετά από πολλά, το καλό θα νικήσει. Και εγώ, όταν θα μάθετε για ποιο λόγο είμαι μέσα, θα δείτε ότι δεν είμαι ένας κακός άνθρωπος αλλά ότι είχα κάποιο δίκιο σε αυτό κρίμα που έκανα».
Τι ανέφερε στη συνέχεια

Η πιο ενδιαφέρουσα εξομολόγηση, όμως, ήταν αυτή που αφορούσε στη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» με τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου. «Τα χρήματα στο Ευτυχισμένοι Μαζί ήταν πάρα πολύ καλά, αν σκεφτείς ότι από αυτά τα χρήματα ζω ακόμα. Τότε έπαιρνα 1,000 ευρώ καθαρά το επεισόδιο, αλλά μπορεί σε μία μέρα να τελείωνα 3 επεισόδια», αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Ακολουθεί βίντεο με της δηλώσεις της στην «Φωλιά των Κου Κου» και την τηλεόραση του «Star»


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο