23 Σεπ 2020

Ο κορωνοϊός ακύρωσε την εμφάνιση της Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο -Δεν θα τη δούμε ως Μαρία Κάλλας


Τη μεταμόρφωση της Μόνικα Μπελούτσι σε Μαρία Κάλλας δεν θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ...το φιλοθεάμον κοινό στο Ηρώδειο, τουλάχιστον στα τέλη Σεπτεμβρίου, όπως είχε προγραμματιστεί.

 

Η ανακοίνωση αναστολής όλων των υπαίθριων θεατρικών παραστάσεων, από την Πέμπτη, όπως ανακοίνωσε ο υφ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, έχει ως αποτέλεσμα να ανασταλούν και οι τρεις παραστάσεις της Μόνικας Μπελούτσι που είχαν προγραμματιστεί για τις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου και έγιναν sold out.

Η Μόνικα Μπελούτσι, μία από τις διασημότερες και ωραιότερες σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου, θα ανέβαινε για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή ερμηνεύοντας επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κάλλας, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ. Μάλιστα, λόγω της μεγάλης ζήτησης, το ΚΑΣ είχε εγκρίνει την προσθήκη μιας επιπλέον βραδιάς προκειμένου οι Ελληνες θεατές να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την σταρ.

Η Μόνικα Μπελούτσι επέλεξε συμβολικά τη γενέτειρά της Ιταλία (Festival dei Due Mondi, Spoleto, 27 Αυγούστου 2020) και τον τόπο καταγωγής της μεγάλης σοπράνο, Ελλάδα (Ηρώδειο 28 - 29 Σεπτεμβρίου 2020), για την έναρξη της διεθνούς περιοδείας της παράστασης. Η ίδια σε δηλώσεις της είχε μιλήσει για την αγάπη που έχει για τη χώρα μας, την οποία επισκέπτεται συχνά. Το καλοκαίρι, μάλιστα, ταξίδεψε στην Πάρο και απόλαυσε τις ομορφιές του νησιού. Αποκάλυψε, δε, ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να αποκτήσει το δικό της σπίτι εκεί.


Η ανακοίνωση της εταιρείας σχετικά με τις παραστάσεις της Μόνικα Μπελούτσι

Σε κάθε περίπτωση το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα κριθεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα εάν θα συνεχιστούν οι παραστάσεις. Από την πλευρά της η εταιρεία παραγωγής «Λυκόφως» του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου, γνωστοποίησε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες.

Μετά τις ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά, η εταιρεία παραγωγής LC ΛΥΚΟΦΩΣ αναφέρει: «Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας σχετικά με την αναστολή των παραστάσεων σε υπαίθριους χώρους, σας ενημερώνουμε ότι οι παραστάσεις "Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις" με την Μόνικα Μπελούτσι, που είχαν προγραμματιστεί για τις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2020 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, αναβάλλονται. Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους, καθώς και ο τρόπος αλλαγής των εισιτηρίων για τις νέες αυτές ημερομηνίες».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο