1 Ιουν 2020

Ταραντίνο: «Αυτή είναι η καλύτερη ταινία της δεκαετίας» -Και δεν είναι δικιά του


Ο Κουέντιν Ταραντίνο αποκαλύπτει ποιες θεωρεί τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας του 2010. ...
Ταραντίνο: Η καλύτερη ταινία, κατατροπώνει




Ο Αμερικανός σκηνοθέτης και ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Premiere» είπε ότι η ταινία «The Social Network» του Ντέιβιντ Φίντσερ εύκολα κερδίζει ως το καλύτερο φιλμ και πρόσθεσε ότι ο σεναριογράφος της Άαρον Σόρκιν είναι «ο σπουδαιότερος εν ενεργεία δημιουργός διαλόγων». Η ταινία «The Social Network» είναι το νούμερο ένα, επειδή είναι η καλύτερη, κατατροπώνει όλες στην αναμέτρηση, τόνισε ο Κουέντιν Ταραντίνο.

Το κινηματογραφικό έργο για τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκεμπεργκ, με πρωταγωνιστή τον Τζέσι Άιζεμπεργκ ήταν υποψήφιο για οκτώ Όσκαρ, μεταξύ άλλων στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας και κέρδισε τρία. Ας θυμηθούμε την ταινία


Πέρσι τον Ιανουάριο ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι η ταινία «Δουνκέρκη» (Dunkirk) του Κρίστοφερ Νόλαν είναι για εκείνον η δεύτερη καλύτερη της περασμένης δεκαετίας ωθώντας τους θαυμαστές του να υποθέσουν ότι θα επέλεγε ως κορυφαίο ένα από τα δικά του φιλμ.


Ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει εγκωμιάσει ξανά τον Ντέιβιντ Φίντσερ λέγοντας ότι η ταινία του «The Fight Club» βρίσκεται στη λίστα με τις καλύτερες της περιόδου 1992-2009.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο