27 Μαΐ 2020

Η πρώτη Drive in συναυλία στη Γλυφάδα με την Νατάσα Θεοδωρίδου


Ξεκινάμε την Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, με μεγάλη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου. ...
Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια θα εμφανιστεί αφιλοκερδώς και θα ανοίξει τις εκδηλώσεις του Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας, στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ. Παρέα της, ο μοναδικός Παντελής Καναράκης.



Έτσι, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα υπέροχα τραγούδια της Νατάσας και να γελάσουν με το απίθανο χιούμορ του ταλαντούχου ηθοποιού.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου θα χαρούμε και φέτος όμορφες καλοκαιρινές βραδιές σε χώρο δροσερό, ασφαλή και ελεγχόμενο, με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν, όπως κάθε χρονιά, τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.

Οι κρατήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά, από Πέμπτη 28 Μαϊου, στις 5 το απόγευμα, μέσα από το site του Δήμου Γλυφάδας www.glyfada.gr/drivein.


«Έκτακτες συνθήκες απαιτούν έκτακτες λύσεις», τονίζει ο κ. Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: «Και φέτος θα χαρούμε μουσική, σινεμά, θέατρο, στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, με ασφάλεια, με αποστάσεις, μέσα από το αυτοκίνητό μας και με πλούσιο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί προσεχώς». 

Σε μια εποχή που υπάρχει ανάγκη για εξωστρέφεια, ασφαλή συνύπαρξη και ποιοτική διασκέδαση, ο Δήμος Γλυφάδας και η Νατάσα Θεοδωρίδου κάνουν την αρχή!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο