5 Απρ 2020

Η Ρink και ο 3χρονος γιος της προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό -Δώρισε 1 εκατ. δολάρια για την πανδημία


H τραγουδίστρια Pink ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Instagram πως τόσο εκείνη, όσο όμως και τρίχρονος γιος...
διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.





Η Pink σε μια φωτογραφία της μαζί με τον μικρό Τζέιμσον, εξήγησε στα εκατομμύρια των θαυμαστών της, πως διαγνώστηκε θετική στην κορωνοϊό πριν από δύο εβδομάδες και πως σήμερα, επανέλαβε το τεστ και πλέον έχει αναρρώσει. «Πριν από δύο εβδομάδες ο 3χρονος γιος μου, Τζέιμσον και εγώ εμφανίσαμε συμπτώματα του κορωνοϊού. Ευτυχώς, ο γιατρός μας είχε πρόσβαση σε τεστ και έτσι διαγνωστήκαμε θετικοί» είπε.

«Η οικογένειά μου και εγώ είχαμε ήδη μπει σε κατ’ οίκον περιορισμό και συνεχίσαμε για τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Πριν από μερικές ημέρες επαναλάβαμε το τεστ και ευτυχώς είμαστε πια αρνητικοί», πρόσθεσε η Pink. Δεν είναι η πρώτη επώνυμη που ανακοινώνει πως έχει νοσήσει από τον Covid-19. Πριν από 3 εβδομάδες, ο Τομ Χανκς και η σύζυγός της ανακοίνωσαν πως διαγνώστηκαν θετικοί, ενώ ακολούθησε και ο Βρετανός ηθοποιός, Ίντρις Έλμπα.


Η Pink στηλιτεύει την ολιγωρία της κυβέρνησης Τραμπ

Στη συνέχεια της ανάρτησης της η Pink στηλιτεύει την έλλειψη ετοιμότητας από πλευράς αρχών. «Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός πως δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ κοινό. Αυτή η ασθένεια είναι πραγματική» λέει η τραγουδίστρια που υποστηρίζει πως οι «άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν πως επηρεάζει νέους και ηλικιωμένους, υγιείς και μη, πλούσιους και φτωχούς και πρέπει να έχουμε ελεύθερη πρόσβαση σε τεστ για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, τις οικογένειές μας και τις κοινωνίες μας».



Δωρεά μαμούθ της Pink στη μάχη για τον κορωνοϊό

Η Pink ανακοίνωσε επίσης πως ετοιμάζεται να δωρίσει 1 εκατομμύρια δολάρια στην προσπάθεια των υπηρεσιών υγείας να αντιμετωπίσουν την πανδημία του κορωνοϊού. «Σε μια προσπάθεια να υποστηρίξω το σύστημα Υγείας και τους επαγγελματίες που μάχονται στην πρώτη γραμμή δωρίζω 500.000 δολάρια στο Ταμείο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Temple στη Φιλαδέλφεια, στη μνήμη της μητέρας μου, Τζούντι Μουρ, που εργάστηκε εκεί επί 18 χρόνια στην καρδιολογική κλινική και στο κέντρο μεταμόσχευσης καρδιάς» είπε.

«Επιπλέον δωρίζω 500.000 δολάρια στην πόλη του Λος Άντζελες για την αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης του κορωνοϊού» συνέχισε η Pink. Κλείνοντας η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους επαγγελματίες υγείας για το έργο τους. «Ευχαριστώ σε όλους τους επαγγελματίες υγείας και κάθε έναν εκεί έξω που εργάζεται τόσο σκληρά για να προστατέψει αυτούς που αγαπάμε. Είστε οι ήρωές μας. Αυτές οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες. Σας παρακαλώ μείνετε σπίτι» σημείωσε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο