17 Φεβ 2020

Μυρτώ Πισπινή: Η σύζυγος Θεοχάρη από το Καλημέρα ζωή παραμένει σικ και κομψή 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς


Η Μυρτώ Πισπινή έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά “Καλημέρα Ζωή” Η εν λόγω σαπουνόπερα ήταν ...
μία ελληνική καθημερινή τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Νίκο Φώσκολο για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμό ΑΝΤ1.
Η σειρά είχε κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση στις 26 Νοεμβρίου 1993 και αποτέλεσε τη δεύτερη καθημερινή τηλεοπτική σειρά του Νίκου Φώσκολου μετά τη Λάμψη, που είχε ξεκινήσει να προβάλλεται το 1991, με τα δύο σήριαλ να μοιράζονται κοινά στοιχεία καθώς η συνταγή ήταν δοκιμασμένη και επιτυχημένη.


Η ιστορία γύρω από την πλοκή της σειράς “Καλημέρα Ζωή”

Αρχικά η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 παρουσίαζε την παράλληλη ζωή δυο οικογενειών, της πλούσιας και ισχυρής οικογένειας Άρχου, και της οικογένειας του αστυνόμου Στάθη Θεοχάρη. Το 2000 η οικογένεια Άρχου παύει να υπάρχει και το σενάριο εστιάζει στην οικογένεια Θεοχάρη μέχρι τους τίτλους τέλους της της σαπουνόπερας.


Τον Μάρτιο του 2006, ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 αποφάσισε να κλείσει ο κύκλος της σειράς πριν ακόμα λήξει η 13η σεζόν, διότι η τηλεθέαση δεν ήταν σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Η «Μαριάννα Θεοχάρη» η ηρωίδα της σειράς που ερμήνευε η Μυρτώ Πισπινή παρέμεινε στο θρυλικό σήριαλ μέχρι το φινάλε αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.


Τι είχε πει στην τελευταία της συνέντευξη

Η Μυρτώ Πισπινή είχε πει: «Ήμουν τυχερή γιατί είχα δεκατρία χρόνια σταθερή δουλειά. Απ’ την άλλη, το καθημερινό σίριαλ είναι δύσκολο. Δεν θα το ξανάκανα» είχε δηλώσει στην τελευταία της συνέντευξη.

Η Μυρτώ Πισπινή παραμένει ενεργή θεατρικά ενώ διδάσκει σε δραματική σχολή. Φέτος υποδύεται τη Sirley Valentine θέατρο ” Έναστρον” ενώ η ίδια έχει κάνει και τη σκηνοθεσία.

Δείτε πώς είναι σήμερα

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο